INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Un fost câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona, acuzat de trafic de droguri! Ar fi acționat de bună voie

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 21:36

Rafael Marquez, fost fotbalist al Barcelonei și dublu câștigător al Ligii Campionilor cu catalanii, a fost acuzat de trafic de droguri de către Departamentul de Finanțe al Statelor Unite.

 Marquez se numără printre cei 22 de oameni acuzați de trafic de droguri, urmare a unei investigații derulate de instituția americană pe parcursul mai multor ani. Marquez ar fi acționat de bună voie ca traficant pentru cartelul Sinaloa din Mexic, un sindicat internațional pentru trafic de droguri, spălare de bani și crimă orgzanizată.

Fostul fundaș central al Barcelonei a evoluat pentru catalani timp de 7 sezoane, în perioada 2003-2010 și a câștigat 4 titluri de campioni, două Ligi ale Campionilor și o Cupă Mondială a Cluburilor cu formația de pe Camp Nou.

De-a lungul timpului, mexicanul de 38 de ani a acumulat 142 de prezențe pentru echipa națională a Mexicului, pentru care a și marcat de 17 ori.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
scufita.rosie
scufita.rosie  •  09 August 2017, 22:56

Nimeni nu stie dedesubturile...daca l.au amenintat ca i ucid copii ,familia?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează