INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un nou jucător la Arsenal. Și-a schimbat numele, după ce a devenit musulman

Thomas Partey a devenit Yakubu. Mijlocașul ghanez al lui Arsenal, foto: Imago
Thomas Partey a devenit Yakubu. Mijlocașul ghanez al lui Arsenal, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2022 12:02 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 12:02

Thomas Partey a devenit Yakubu. Mijlocașul ghanez al lui Arsenal, cumpărat cu 50 de miliioane de euro, s-a convertit la islamism după ce s-a însurat cu o marocancă.

Arsenal nu a efectuat încă niciun transfer, dar are deja un jucător nou pentru sezonul viitor. „Achiziția" se numește Yakubu și va împlini luni 29 de ani. N-are niciun fel de legătură cu fostul atacant nigerian, care a evoluat aproape un deceniu în Premier League, la Portsmouth, Middlesbourg, Everton, Leicester și Blackburn, între 2003 și 2012. 

Este tot african și a costat o mică avere, 50 de milioane de euro. Yakubu e una și aceeași persoană cu Thomas Partey, ex-mijlocașul defensiv venit de la Atletico în sezonul 2020-2021. 

A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”
OFERTĂ
A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”

Thomas Partey: „Sper că prietenii nu mă vor părăsi acum"

Acesta a decis să își schimbe numele, după ce s-a căsătorit recent cu Sara Bella. Soția lui e marocancă și l-a convins să se convertească de la creștinism la islamism. „Am crescut între musulmani și până la urmă am făcut ce i-am promis Sarei, sper că prietenii nu mă vor părăsi acum". 

Nu se știe cum îl vor striga colegii „tunari", dar Arsenal n-are de gând să renunțe la vechiul apelativ și va păstra inscripția „Thomas" pe spatele tricourilor, cu care s-au obișnuit, de altfel, și fanii londonezi de pe „Emirates". 

2 goluriși 4 pase decisive a reușit Thomas Partey pentru Arsenal în 59 de partide. Are 34 de selecții și 12 goluri în naționala Ghanei

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, vrea un nou fotbalist român

Nu se mai înțelege cu nimeni! Robert Lewandowski s-a certat și cu Nagelsmann: „Eu am dat 41 de goluri, nu tu”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  10 Iunie 2022, 15:45

Religia este facuta ca sa divizeze oamenii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează