INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

UNION BERLIN // VIDEO+FOTO Gest impresionant în Bundesliga » Cine sunt cei 455 de oameni adăugați la numărul de spectatori

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 13:26

Union Berlin a debutat cu înfrângere în Bundesliga, 0-4 cu RB Leipzig, dar fanii au fost la înălțime.

Primul meci al echipei din capitala Germaniei pe prima scenă a avut parte de un moment impresionant.

Capacitatea arenei „An der Alten Försterei” este de 22.012 locuri, dar la această partidă a fost notată ca 22.467. Cine sunt cei 455 de oameni adăugați?

Este vorba de o acțiune a fanilor, numită „În cele din urmă...”, în memoria a 455 de suporteri care nu au mai apucat să-și vadă favoriții în prima ligă. Aceștia au fost omagiați de rude prin bannere cu chipurile lor, iar cei responsabili de inițiativă au cumpărat inclusiv bilete în numele celor decedați.

„Fiul meu a făcut acest afiș în memoria tatălui său. Băiatul locuiește acum în Rostock, dar vine la Berlin pentru meciuri. Acest gest înseamnă enorm pentru familia noastră”, a povestit o fană în vârstă. 

UNION BERLIN // VIDEO+FOTO Gest impresionant în Bundesliga » Cine sunt cei 455 de oameni adăugați la numărul de spectatori

Meciul a reprezentat o premieră pentru o formație din Berlinul de Est în Bundesliga, cea mai importantă performanță a lui Union Berlin fiind Cupa Germaniei de Est, cucerită în 1986. Echipa se numește astfel din 1966, dar istoria sa duce până în 1906, la fondarea echipei Olympia Oberschoneweide, precursoarea sa.

UNION BERLIN // VIDEO+FOTO Gest impresionant în Bundesliga » Cine sunt cei 455 de oameni adăugați la numărul de spectatori

Union Berlin a promovat în Bundesliga pentru prima oară în acest an, după ce a trecut de Stuttgart în dublă manșă la baraj, în luna mai.

Vezi AICI programul și clasamentul din Bundesliga!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  20 August 2019, 20:05

nemti, ce sa le faci... nu se uita la 25-30 euro :)) cand vine vb de istorie

spartcapus
spartcapus  •  20 August 2019, 14:33

Impresionant! Mare diferenta intre mentalitatea germana si sictirul teleormanean!

paul801
paul801  •  20 August 2019, 14:16

e bine ca v-ati trezit si voi....era frumos sa scrieti despre asta acum mai bine de o luna cand anuntasera ca asa va fi, dar voi sunteti preocupati cu ce se bese Gigi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează