INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Coadă de la miezul nopții! Fanii micuței Unionistas au luat cu asalt casele de bilete pentru duelul istoric cu Barcelona

Suporterii Unionistas, Sursa / Twiter Unionistas
Suporterii Unionistas, Sursa / Twiter Unionistas

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:47 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 18:00

Unionistas este surpriza Cupei Spaniei, după ce a reușit să o elimine pe Villarreal în „șaisprezecimile” competiției. Acum, formația din liga a treia spaniolă se va duela cu Barcelona în „optimi”.

Fanii s-au bucurat din plin de această tragere la sorți și au epuizat toate abonamentele doar pentru acest duel. Mai mult decât atât, cererea a fost atât de mare încât pentru ultimele 300 de tichete fanii au stat la coadă de la miezul nopții, deși magazinul echipei se deschidea a doua zi de dimineață.

Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”
TOTTENHAM
Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”

Unionistas, revelația Cupei Spaniei

Clubul a pus în vânzare un număr suplimentar de 310 bilete, restul fiind abonamente cumpărate, iar fanii au stat la coadă încă de la miezul nopții, menționează Marca.

Coadă de la miezul nopții! Fanii micuței Unionistas au luat cu asalt casele de bilete pentru duelul istoric cu Barcelona
Suporterii lui Unionistas, sursa: Twitter Unionistas

În ciuda ploii, oamenii au ales să petreacă noaptea în aer liber pentru a obține unul dintre ultimele 310 bilete. Mai mult decât atât, unii suporteri inventivi au adus și canapele pentru a aștepta trecerea nopții.

Unionistas a anunțat faptul că biletele nu se pun online și vor fi vândute doar în format fizic, începând cu ora 10:00. Astfel, fiecare persoană a putut achiziționa doar 2 bilete. 

Norocoșii vor avea șansa de a o vedea pe Barcelona live în „optimile” Cupei Spaniei. Partida va avea loc pe 17 ianuarie, de la ora 19:00, iar la acest eveniment vor participa aproape 5.000 de spectatori.

Villarreal, victima formației din liga a treia spaniolă

Villarreal, formație calificată în „optimile” Europa League, a fost eliminată în mod surprinzător de Unionistas, ocupanta locului 13 din liga a treia spaniolă, în „șaisprezecimile” Cupei Regelui.

Partida s-a încheiat la egalitate după 120 de minute (1-1), iar gazdele s-au impus la loviturile de departajare (7-6).

„Submarinul Galben” a deschis scorul în minutul 82, dar Unionistas a egalat 5 minute mai târziu. Nocturna micuțului stadion din Salamanca nu a mai funcționat din cauza unei pene de curent, iar meciul a fost suspendat.

Duelul s-a reluat a doua zi, scorul a rămas neschimbat și s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă. Alberto Moreno, 31 de ani, și Kiko, 32 de ani, au ratat pentru Villarreal, iar Unionistas s-a calificat în „optimile” competiției.

Citește și:

Ce scrie presa din Spania după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Genoa a știut în vară ce face”

Bărbatul care susținea că e soțul Shakirei a fost arestat. A încercat să intre în casă peste fosta iubită a lui Gerard Pique

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează