INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Dijk vrea în continuare să plece de la Southampton » Cum a comentat excluderea sa din lot în vară pentru același motiv

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 22:08

Fundașul lui Southampton, Virgil van Dijk își dorește plece în iarnă la un alt club din Premier League.

Van Dijk a cerut să fie lăsat să se transfere și în această vară fiind dorit de Liverpool, Chelsea și Manchester City, însă conducerea sfintilor nu a fost de acord, iar managerul Mauricio Pellegrino a decis sa îl excludă din lotul primei echipe.
Internaționalul olandez a fost reprimit și a bifat sâmbătă primul meci în Premier League în acest sezon fiind titular în partida pierdută cu 2-1 de Southampton în deplasare la Stoke City.

Fundașul în vârstă de 26 de ani nu mai jucase din luna ianuarie a acestui an, când a suferit o accidentare la gleznă și a ratat tot sezonul.

"Ei bine, s-au întâmplat multe. Am invătat multe, am auzit multe, am văzut multe. Nu-mi pare rău pentru nimic. Desigur, am vrut să joc la un nivel mai înalt, dar Southampton nu a vrut să mă vandă, dar sunt un profesionist, și voi da totul pentru club. Vom vedea ce vom putea face la jumătatea sezonului", a declarat van Dijk.

Van Dijk a venit la Southampton în septembrie 2015 de la Celtic Glasgow pentru aproximativ 14 milioane de lire sterline. Internaționalul olandez este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 27 de milioane de lire sterline și mai are contract cu "Sfinții" până în iulie 2022.

2 partidea bifat olandezul în acest sezon în toate competițiile pentru Southampton

12 partide a strâns Van Dijk în tricoul naționalei Olandei, pentru care a debutat în 2015

Surse: firstpost.comthenational.aelequipe.frgsp.ro

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează