INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Avertisment pentru Nicolae Stanciu după transferul în China: „E gata cu naționala”

Nicoale Stanciu
Nicoale Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 16:50 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 16:59

Nicolae Stanciu (28 de ani) pleacă de la Slavia Praga și va ajunge în China. Acolo, acesta va semna cu Wuhan Three Towns, echipă nou-promovată. Vasile Miriuță a comentat mutarea mijlocașului, având un mesaj categoric pentru internaționalul român.

Miriuță este convins că noul transfer îi va încheia cariera la echipa națională lui Stanciu.

Antrenorul Slaviei regretă plecarea lui Stanciu: „Pierdem cel mai valoros jucător al campionatului”
STRANIERI
Antrenorul Slaviei regretă plecarea lui Stanciu: „Pierdem cel mai valoros jucător al campionatului”

„E gata cu echipa naționala! Când te-ai dus în China, Emirate și Arabia Saudită, părerea mea e că ai terminat cu echipa națională.  Nicușor s-a gândit la el, la viitorul lui, să câștige bani. 

Dacă îți dorești să rămâi în Europa și să mergi la echipa națională, rămâi în Europa. Cred că rețeta financiară a fost foarte mare”, a declarat Vasile Miriuță potrivit ProX.

Stanciu pleacă de la Slavia

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a trecut deja vizita medicală la noua echipă. De aceea, nici nu a fost folosit de antrenorul Slaviei, Jindrich Trpisovsky, la amicalul jucat duminică, 4-2 cu Banik Ostrava.

Stanciu va avea un contract pe trei sezoane, cu 3 milioane de dolari anual, triplu față de cât primea la Praga. Slavia primind 4,5 milioane, cât a plătit pentru achiziționarea „tricolorului” de la Al Ahli, în vara lui 2019.

Nicolae Stanciu a recunoscut că nu va mai continua la Slavia Praga

Transferul a fost confirmat și de mijlocaș, care a postat un mesaj pe contul său de instagram în care anunță că nu va mai juca pentru cehi.

„Cu tristețe vă anunț că plec de la Slavia. Nu a fost decizia mea, clubul avea nevoie de finanțe, așa că am convenit că cel mai bun lucru ar fi să merg mai departe. Slavia va rămâne întotdeauna în inima mea. La revedere!”, a fost mesajul lui Stanciu.

Nicolae Stanciu, în decembrie 2021: „Trofeele contează mai mult decât banii pentru mine”

În finalul anului trecut, Nicolae Stanciu îi declara trimisului GSP în Praga că „mă simt foarte bine la Slavia”. Întrebat cum ar proceda dacă ar primi o ofertă consistentă, Stanciu a răspuns că „vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii”. 

Slavia Praga i-a găsit deja înlocuitor lui Stanciu. S-a orientat către mijlocașul ofensiv ceh Krystof Danek (19 ani), de la Sigma Olomouc. Danek este internațional de tineret și a adunat deja 50 de meciuri la prima echipă a celor de la Sigma Olomouc, 42 în prima ligă.

VIDEO EXCLUSIV Nicolae Stanciu și-a stabilit viitorul și face marele anunț: „Pentru mine trofeele contează mai mult decât banii!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Președintele Barcelonei se ia de un jucător: „E de neînțeles! Credem că are contract cu un alt club”

Giovanni Becali a negociat astăzi un transfer de excepție: „Lazio a întrerupt totul acum 15 minute”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
132231979289864
Bogdan Enb  •  08 Februarie 2022, 10:58

Lăsați omul în pace nu are nicio importanță unde joaca fotbal Atâta tot cât își face meseria de fotbalist oricum e peste jumate din echipa poate să joace și în Maldive că tot e bun

michael
michael  •  01 Februarie 2022, 21:04

Care națională? Și ce a făcut Stanciu, când a jucat la națională, a calificat-o la vreun turneu?? Mai ușor cu părerile de ”fotbalist indispensabil”!!

cirus11
cirus11  •  01 Februarie 2022, 18:35

Isi da seama si el dar cand aia ii dau 3 milioane pe an... sunt convins ca isi asuma sa stea acolo cativa ani si sa stranga cat in tot restul carieri in Europa. Pacat de situatie. L-am blamat la inceput dar diferenta de salariu este chiar uriasa...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează