INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste proastă pentru fanii lui Arsenal » Mesut Ozil a anunțat că pleacă la o rivală din Premier League!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 16:26

Mesut Ozil i-a anunțat pe colegii săi de la Arsenal că se va transfera la Manchester United. Mijlocașul, care va intra la iarnă în ultimele șase luni de contract, nu s-a înțeles cu ”tunarii” pentru o prelungire a înțelegerii.

Antrenorul Arsene Wenger a admis săptămâna trecută că germanul ar putea fi vândut în ianuarie, ceea ce a deschis posibilitatea ca jucătorul să ajungă la una dintre rivalele clubului londonez din Premier League.

Jose Mourinho și Ozil au o strânsă relație din perioada în care au colaborat la Real Madrid, (2010 – 2013), portughezul numindu-l pe fotbalist ”unul dintre cei mai buni nr. 10 din lume”.

Pentru reînnoirea contractului cu Arsenal pe un an, reprezentanții germanului au solicitat un salariu de 350.000 de lire sterline săptămânal, însă ”tunarii” i-au oferit acestuia 275.000 de lire sterline.

Ozil, în vârstă de 29 de ani, este cotat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a venit pe ”Emirates” de la Real Madrid în 2013, iar în acest sezon a evoluat 6 meciuri în Premier League. Fotbalistul, câștigător al Campionatului Mondial cu Germania în anul 2014, are 86 de selecții și 22 de goluri în națională.

Sursa: mirror.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  20 Octombrie 2017, 20:34

Aoleu, ce dracu' vrea Mourinho cu turcu' ăsta indolent...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează