INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

VIDEO A treia descălecare? Gică Hagi peţit de Galatasaray! A fost la Istanbul cu fiul, Ianis

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 22:48

Invitat de onoare la Istanbul, la derbyul de mîine cu Fener, ”Regele” ar putea discuta revenirea pe banca ”leilor”. Din vară sau, susţine presa turcă, chiar imediat dacă ”Cim Bom” pierde


"Mă simt pregătit să iau un proiect solid, puternic. Sigur o să-mi iasă, acum sînt mult mai bun ca înainte. O să vină momentul meu, în care o să intru din nou pe scenă", anunţa recent Hagi. Invitaţia la Istanbul făcută de Galatasaray, pentru a asista azi la derbyul cu Fener şi a fi primit în Hall of Fame-ul clubului, i-ar deschide drumul spre a treia descălecare.

"Cim Bom" ar mai face o încercare cu Hagi, ce refuzase oferta de a veni înaintea lui Mancini. Nemulţumiţi de italian, aflat la 10 puncte de lider, şefii Galatei îl tatonează pe Gică şi vor să-l convingă să preia echipa din vară. Sau, scriu turcii, şi mai devreme în cazul unei catastrofe în derby!

Hagi şi-a pregătit terenul, înţepîndu-l ieri pe Mancini. "Tactica lui are hibe. Şi un lucru care bate la ochi şi mă intrigă este cum de-l foloseşte pe Sneijder în stînga şi de ce nu joacă în centrul liniei mediane, poziţia lui favorită?", a spus la postul clubului, GSTV. "Regele" a pregătit Galata în 2004-'05 şi 2010-'11, cîştigînd Cupa Turciei, şi a luat 10 trofee ca jucător în 5 sezoane, între 1996 şi 2001.

"Vom discuta la Galata şi despre viitorul meu. Dorinţa cea mai mare e să revin în antrenorat. Vreau să reintru în joc. De la vară mă gîndesc serios pe ce drum o iau"
Gică Hagi, patron Viitorul

Gică Hagi a fost invitat la o emisiune de la canalul oficial al clubului alături de fiul său. Ianis apare la minutul 32, iar trei minute mai tîrziu e provocat de prezentator să îl dribleze pe "Rege" 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
shab
shab  •  07 Aprilie 2014, 02:44
Postat de blue_sky pe 06 Aprilie 2014, 09:37

Singura banca care i se potriveste antrenorului Hagi este cea din parc.Pe cat de mare a fost ca jucator, pe atat de mic si obscur e ca antrenor.Hagi ar fi trebuit sa-si dea seama de asta pana acum si sa se lase de antrenat.Cannd n-ai nici o performanta pe unde ai antrenat, te lasi de meserie si te apuci doar de ceea ce te pricepi sa faci.Si cand te gandesti ca unii il vroiau inapoi la nationala te apuca rasul.

A calificat-o pe Steaua in grupele CL, a castigat cupa Turciei cu Galata, invingand in finala pe Fenerbahce cu 4-0.. n-o fi Guardiola, dar nu e nici pe departe atat de slab pe cat il dau toti nespalatii.

radu978
radu978  •  06 Aprilie 2014, 15:01

Daca o fi adevarata chestia inseamna ca turcii sunt mai pro sti decat prevede legea.

kraus
kraus  •  06 Aprilie 2014, 13:37

Hagi e complet gagarisit dacă îşi imaginează că-l mai ia Galata antrenor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează