INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

VIDEO Ăsta e IBRA-MAGIC: două goluri absolut FANTASTICE la primul meci în SUA: "Fanii strigau: «Îl vrem pe Zlatan!». Așa că le-am dat un pic de Zlatan"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 08:37

Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) a debutat astă-noapte la noua lui echipă, Los Angeles Galaxy, în derbyul local cu Los Angeles FC. Și a făcut-o în stilul său inconfundabil, cu o prestație magică.

Meciul din Major League Soccer a început rău și a continuat mai rău pentru trupa lui Zlatan, care a luat gol repede, iar în minutul 50 era deja 0-3! Ibrahimovic a intrat pe teren în minutul 70, când scorul era 1-3. Evident, suedezul a impulsionat jocul lui LA Galaxy și imediat s-a făcut 2-3. Apoi, Ibra a spus prima sa poveste SF pe pământ american.

Mai întâi, a egalat cu execuție uluitoare – șut de la 35 de metri! Apoi, în minutul 90+1, a adus golul victoriei cu o lovitură de cap din careu.

Delir în tribune, dar și în cabina comentatorilor: scor final Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC 4-3!

"În timp ce mă încălzeam, am auzit fanii cum strigau: «Îl vrem pe Zlatan, îl vrem pe Zlatan!». Așa că le-am dat un pic de Zlatan.

La fiecare club am înscris încă de la primul meci. Trebuia s-o fac și acum. La primul gol, am văzut portarul ieșit, am decis să trag direct, peste el. Nu mai aveam timp. După o asemenea reușită, nu cred că se mai întreabă cineva dacă am probleme la genunchi. Fanii lui Galaxy m-au susținut tot meciul și trebuia să-i ăsplătesc. Sprijinul lor a fost fantastic"
Zlatan Ibrahimovic după meci

9 cluburi a adunat Ibrahimovici într-o carieră de 19 ani (1999-2018)

423 de goluria marcat Zlatan în 731 de meciuri la echipele de club

"Dacă sunt fani pe aici care nu mă cunosc, vă asigur că o să mă cunoască! Sunt gata de o nouă aventură! Leului îi e foame!"Zlatan Ibrahimovic la sosirea în Los Angeles

33 de trofee
a câștigat Zlatan în Europa, alături de Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan și PSG

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
observator979
observator979  •  01 Aprilie 2018, 19:39

Zlatan a luat galben imediat dupa primul gol, probabil pentru tricou.

almaviva
almaviva  •  01 Aprilie 2018, 19:10

Aere de romanasi ce se cred brazilienii europei la fotbal...Inainte de a faceti misto-uri la adresa MLS, uitati-va la cati oameni sunt in tribune. Si e la fel in toate meciurile MLS, o atmosfera extraordinara. Cand a fost ultimul meci din liga mamaliga cu o audienta macar la jumatate de la acest meci?

ill7ven
ill7ven  •  01 Aprilie 2018, 19:03

Super jucator, preferatul meu dintre cei in activitate, dupa John Terry.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează