INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEMIFINALELE CUPEI SPANIEI

VIDEO Barcelona şi-a revenit. 2-0 cu Valencia şi joacă finala Cupei împotriva lui Bilbao

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 00:22

Cu probleme de efectiv în ultimele partide, Josep Guardiola a reuşit să aducă prima victorie a Barcelonei după 3 meciuri fără victorie şi implicit, calificarea în finala Cupei Spaniei, după 2-0 în faţa Valenciei.

Cesc Fabregas a deschis scorul în minutul 16, învingîndu-l pentru prima oară pe portarul brazilian Diego Alves (VEZI GOLUL) şi Xavi a stabilit rezultatul final, cu 9 minute înainte de fluierul final al arbitrului Fernandez Borbalan (VEZI GOLUL).

În tur, scorul a fost egal, 1-1, "liliecii" reuşind să ţină în şah jucătorii catalani.

În finala Cupei Spaniei, Barcelona o va întîlni pe Athletic Bilbao, calificată în ultimul act al competiţiei după ce a trecut de Mirantes (2-1/6-2).

Barcelona: Pinto - Puyol, Abidal, Piqué, J. Mascherano, Fàbregas, Xavi, Thiago Alcântara, L. Messi, A. Sánchez, Cuenca
Rezerve: Adriano Correia, Bartra, Dani Alves, Iniesta, J. Dos Santos, Tello, Valdés

Valencia: Diego Alves, Miguel, J. Mathieu, Rami, Jordi Alba, Víctor Ruíz, Albelda, É. Banega, S. Feghouli, Aduriz, Jonas
Rezerve: A. Costa, Bruno, Dani Parejo, Guaita, Juan Bernat, Piatti, Ricardo Costa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
demonyo
demonyo  •  09 Februarie 2012, 13:59

vam mai scris tot barcelona va esi campioni pentru ca au mentalitate de campioni primul pas lam facut cupa urmeaza campionatul si cupa campionilor veti vedea osa moara ear madrilisti astia invidiosi vom juca finala pe bernabeu cu toate ca vreti sa faceti reforma osa o amanati de dupa finala vrem sa mergel la Plaza de Cibeles sa muriti odata iritatilor

rob3rt82
rob3rt82  •  09 Februarie 2012, 10:45

Daca vrei sa te muti in Spania iti recomand cartea din link-ul de mai jos ://www.livinginspainguide.com/?%20LIVING%20IN%20SPAIN"%20target="_top">Click%20Here!

zhazha
zhazha  •  09 Februarie 2012, 10:20

Chiar nu cred ca si-au revenit, e diferenta mare intre ce jucau acuma un an si meciul de ieri. Messi mi se pare din ce in ce mai indolent si majoritatea jucatorilor par iesiti din forma. Sper sa isi revina la ce jucau cat mai repede.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează