INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Bătaie generală la finala campionatului mexican de fotbal! Jucătorii de la Tigres și cei de la Club America și-au împărțit pumni și picioare

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 11:16

Finala campionatului mexican de fotbal a oferit câteva momente rușinoase. Jucătorii celor de la Tigres s-au luat la bătaie în prelungirile jocului cu fotbaliștii lui Club America.

Totul a început din cauza columbianului Carlos Quintero, de la Club America. Acesta l-a împins pe fundașul Paolo Goltz, iar de aici a început încăierarea.

S-au împărțit pumni și picioare în marginea terenului. Scorul era 1-0 pentru Club America. Aceștia înscriseseră în minutul 94 din Edson Alvarez.

Tirgres și America jucau fiecare în 10 oameni după eliminările lui Nilo ( Tigres) din minutul 89 și Sambueza (101).

În urma altercației ulterioare, 3 fotbaliști au fost eliminați. Rivas de la Tigres și Alvarado și Goltz de la Club America. Albarado era însă doar rezervă.

În minutul 119 Tigres a egalat prin Duenas, iar meciul s-a dus la loviturile de departajare, unde Club America s-a făcut de râs. A ratat toate cele 3 lovituri de la 11 metri, în timp ce Tigres le-a marcat pe toate cele trei și a câștigat trofeul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  26 Decembrie 2016, 22:57

Bataia ca bataia... dar meciul in sine surclaseaza fara discutie multe meciuri din campionatele "de top"ale Europei... determinare, tehnica, viteza, spectacol... si vorbim de o finala de campionat nu de un meci oarecare... nu mai vorbesc de fani... o placere sa urmaresti fotbalul mexican, fie el de club sau de nationala P.S. Apropo de nationala Mexicului, urmariti pe youtube meciurile lor de la ultimele doua Cupe Mondiale comentate la TV Azteca de un tip Martinelli parca... o desfatare...

theopalas
theopalas  •  26 Decembrie 2016, 15:20

Asa ca de Craciun! :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Decembrie 2016, 14:51

...niste barbati adevarati ...nu ca muraturil;e noastre ...care nici fotbal nu stiu ...nici ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează