INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO

VIDEO Cel mai controversat om din fotbalul croat, atacat în plină stradă! A fost lovit cu pumnul de un fan rival: "Am căzut inconștient în apă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 16:29

Un croat de 22 de ani, fan al lui Hajduk Split, a avut o reacție nervoasă în Croația și l-a atacat pe Zdravko Mamici, 58 de ani, fostul președinte al lui Dinamo Zagreb și actual consilier al echipei.

Bărbatul l-a lovit cu pumnul pe Mamici, fost vice-președinte al Federației Croate, care a căzut violent în apă și și-a pierdut cunoștința. Bărbatul a fost prins de prietenii lui Mamici și reținut până la venirea poliției.

"Totul era normal. La un moment dat, a venit cineva la mine și m-a lovit cu pumnul în cap. Nu am fost la doctor, chiar dacă nu m-am simțit bine după aceea. M-a durut capul și mi-am pierdut cunoștința. Am căzut în apă, dar am fost salvat", a spus Mamici pentru presa din Croația.

 

Personaj controversat

De-a lungul timpului, Mamici și-a construit o reputație îndoielnică, fiind considerat unul dintre cei mai dubioși președinti de club din Estul Europei.

Mamici a agresat jurnaliști, a recunoscut că a trucat meciuri și a fost arestat pentru fraudă, spălare de bani și evaziune fiscală.

În mandatul său, toți jucătorii lui Dinamo Zagreb erau obligați
să semneze o clauză secretă prin care îi dădeau lui Mamici 25% din veniturile lor viitoare, inclusiv dupa ce se transferau de la Dinamo. Acest fapt a fost cofirmat și de Luka Modrici. (Detalii AICI)

Fanii croați au protestat la Euro 2016 impotriva influenței lui Mamici în fotbalul croat, aruncând cu torte ăn teren la meciul cu Cehia. 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează