INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor - Fenerbahce

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 19:07

Un clip video în care apare un fan al lui Bursaspor în timp ce trage cu sete din țigară la meciul cu Fenerbahce, 2-1, a devenit viral pe internet.  

Suporterul părea că e un copil sub 14 ani și lumea a rămas șocată de imaginile în care apărea cu țigara în gură. Se pare însă că nu este vorba de un copil ci de un adult de 36 de ani! Iar copilul de lângă el este chiar fiul acestuia.

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor - Fenerbahce

Citește și:

Ungaria - Slovacia 1-2 // Scântei între vecini! Ultrașii maghiarilor au pregătit o scenografie cu Matei Corvin și „Armata Neagră” + momente tensionate pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  10 Septembrie 2019, 23:36

Sunteți de pește,atât , nimic mai mult .

andrei.33
andrei.33  •  10 Septembrie 2019, 22:04

Vrem cat mai multe "stiri" de cancan!!!

risc_mix
risc_mix  •  10 Septembrie 2019, 21:53
Postat de mihaix pe 10 Septembrie 2019, 20:48

Ca ati umplut ziarul asta de femei dezbracate vazusem dar chiar sa promovati copii fumand nu ma asteptam. Alo! CNA?! Nu se sesizeaza nimeni?

Bai nene, tu esti turc? N-ai inteles ca ,,copilul" are 36 de ani?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close