INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Cupa Regelui, misiune imposibilă pentru Zidane » Eliminat iar înaintea semifinalelor de suedezul dorit în 2017

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 11:52

Zinedine Zidane n-a câştigat cu Real Madrid nici ca jucător Cupa Regelui şi a pierdut joi a treia oară în „sferturi” ca antrenor, 3-4 cu Sociedad. Schimbările masive de formaţie şi defensiva l-au trădat. Isak a contribuit la toate golurile bascilor.

Cupa marilor surprize a continuat joi seară, după eliminarea Valenciei, deţinătoarea trofeului, cu înfrângerea liderului din LaLiga. Real Madrid a cedat incredibil (3-4) cu Sociedad, şi chiar pe Bernabéu, iar "sferturile" se dovedesc misiune imposibilă pentru Zidane. E a treia oară cu antrenorul francez când los blancos se opresc aici, după dezastrele cu Celta (2017) şi cu Leganés (2018), mereu după 1-2 acasă (se juca în manşă dublă). Cupa Regelui rămâne un blestem pentru ZZ. N-a cucerit-o nici ca jucător, fiind unicul trofeu ratat din Spania!

Real Madrid a luat cât în 11 meciuri

Eşecul l-a provocat însă singur prin cele şapte modificări faţă de derbyul madrilen, în special defensiva, 80% remaniată (a rămas doar Ramos) şi altfel punctul forte în acest sezon, devenind vulnerabilă. A încasat patru goluri în 90 de minute, cât în total în 11 partide anterioare, şi a scăpat primul trofeu. Din nou adio visul triplei!

„Dublă” şi pasă decisivă

De vină pentru eliminare este şi Alexander Isak. Atacantul suedez de 20 de ani, pe care Madridul l-a avut în mână în ianuarie 2017, dar i l-a suflat Dortmund, a fost eroul serii. Cu o "dublă" în trei minute, prima reuşită fiind o bijuterie, centrarea la golul de 4-1 al lui Mikel Merino plus o contribuţie decisivă la primul, marcat de Ødegaard (proprietatea lui Real), după ce ezitantul Areola a respins şutul puştiului din afara careului. În van a alergat trupa lui Zizou, condusă cu 0-3 şi 1-4, după egalare. S-a oprit la 3-4 şi "capul" lui Ramos pe portar.

21 de meciuriera seria fără eşec a Madridului în toate competiţiile, începută după 0-1 cu Mallorca, singura înfrângere din LaLiga, şi ruptă de Sociedad

Citește și:

Gareth Bale forțează plecarea cu orice preț! Gestul făcut la 1-4 cu Sociedad

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează