INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRALIA

VIDEO Dați-i Trofeul Puskas! Nici Ibrahimovic nu a visat vreodată la un asemenea gol

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 19:31

Riley McGree, un puști de 19 ani de la Newcastle Jets, a devenit pretendent serios la câștigarea Trofeului Puskas.

Mijlocașul australian a marcat printr-un procedeu spectaculos, de la marginea careului de 16 metri, în minutul 57 al partidei dintre Newcastle Jets și Melbourne City, la scorul de 0-1.

Golul reușit printr-o "lovitură a scorpionului" a ajuns deja pe genericul tuturor televiziunilor din lume, ba mai mult, McGree intrând în atenția unor cluburi importante din Europa.

Victoria de astăzi a calificat-o pe Newcastle Jets în finala play-off-ului primei ligi din Australia, unde va înfrunta câștigătoarea dintre Sydney FC și Melbourne Victory. 

 precedentul îi dă speranțe

Olivier Giroud a câștigat trofeul din 2017 cu o execuție asemănătoare, de la o distanță mai mică, dintr-un meci de Premier League contra lui Crystal Palace. Vezi reușita AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dchldiu
dchldiu  •  27 Aprilie 2018, 21:20

Nu ajungi in "atenția unor cluburi importante din Europa" doar dupa un gol deosebit de frumos, dar care poate fi si rodul intamplarii. Cluburile "importante" din Europa si din toata lumea urmaresc indelung un jucator inainte sa se vorbeasca macar de posibilitatea unui transfer...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează