INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

VIDEO Dennis Politic, românul din League One, dorit de Aston Villa, formație din Premier League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 18:13

Dennis Politic (19 ani, mijlocaș), fotbalist român legitimat la Bolton - echipă din liga a 3-a engleză - este pe lista celor de la Aston Villa, locul 15 din Premier League.

Dennis s-a afirmat în trecut la Salford City (liga a 5-a), formație la care a fost împrumutat de către Bolton, club din liga a 4-a engleză deținut de mai multe legende ale lui Manchester United - generația 1992. 

Politic a promovat în această vară la prima echipă a celor de la Bolton Wanderers și a reușit deja să bifeze 7 partide în League One.

Prestațiile sale l-au adus în atenția lui Aston Villa, care a început modest sezonul în Premier League, cu doar 8 puncte acumulate după tot atâtea runde disputate.

3 selecțiiare Dennis pentru România U17

GOL SUPERB REUȘIT DE DENNIS POLITIC LA SALFORD

VEZI ȘI:

Platini e liber, i-a expirat suspendarea: „Mă simțeam ca Al Capone. Nu-mi puteam trage un glonț în cap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează