INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Doar Leo Messi putea face asta! Golul fabulos marcat la antrenamentul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 15:52

Leo Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei după vacanță și este gata de primul meci al anului, cu Getafe, duminică, de la ora 21:45.

Atacantul argentinian a marcat un supergol la un meci între jucătorii Barcelonei.  Messi a primit o pasă de la Ter Stegen și a șutat din prima, fără ca mingea să atingă pământul. Balonul s-a dus direct în vinclu, iar olandezul Jasaper Cillessen nu a avut nicio reacție.

Fanii prezenți la antrenament au fost uimiți de execuția lui Messi și l-au aclamat pe atacant.

 

După 17 meciuri, Barcelona este lider în Spania, cu 37 de puncte. Catalanii au 3 puncte în plus față de Atletico Madrid și 5 peste Sevilla.

Citește și:

Barcelona, acord pentru aducerea unui fundaș! Va semna pe 4 ani + clubul a primit 42 de milioane pentru vânzarea unui fotbalist

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează