INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DERBY ÎN SERIE A

VIDEO Dramatism și goluri spectaculoase în Derby della Madonnina » AC Milan - Inter 2-2! ”Diavolii” egalați în prelungiri, supergol Candreva + coregrafii de excepție

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:04

Derby della Madonnina și-a consumat episodul cu numărul 217. AC Milan a ratat de puțin victoria cu numărul 76, fiind egalată în ultimul minut de joc. Scorul final a fost 2-2.

VEZI VIDEO

Inter a fost echipa mai prezentă în joc, însă AC Milan a deschis scorul pe finalul primei reprize. Suso a fost servit de Bonaventura în minutul 42 și a tras frumos, cu interiorul la colțul lung, învingându-l pe Handanovici.

Presiunea celor de la Inter și-a spus cuvântul și în minutul 53 Candreva a egalat cu o torpilă de la mai bine de 20 de metri care s-a dus în vinclul porții lui Donnarumma.

Egalitatea de pe tabelă a durat doar 5 minute. Același Suso a readus-o pe AC Milan în avantaj. A primit o pasă în interiorul careului de la Bacca, l-a ridiculizat pe Miranda și a înscris la colțul lung.

S-a făcut 2-2 în minutul 90+2, când Perisici a fost pe fază și a înscris din apropiere cu latul după o minge deviată de Murillo.

AC Milan nu reușește să o depășească pe AS Roma, ambele având 26 de puncte. Inter este pe 9, cu doar 18 puncte, la egalitate cu Chievo și Sampdoria și cu doar 3 puncte peste ocupanta locului 15, Udinese.

DERBY DELLA MADONNINA ÎN CIFRE

  • Inter a câștigat în 77 de rânduri, în timp ce rossonerii au câștigat de 75 de ori.
  • 65 de partide s-au terminat la egalitate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează