INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Fără concurenţă! » Arsenal nu a reuşit să îşi ia revanşa în faţa lui United după umilinţa din tur

Valencia a fost eroul lui United în meciul cu Arsenal
Valencia a fost eroul lui United în meciul cu Arsenal

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 22:11

United le-a dat aseară lovitura de graţie ”tunarilor”, după ce, mai devreme, liderul City anihilase o altă pretendentă la titlu, Tottenham.

Ambiţia lui Manchester United de a nu pierde contactul cu liderul City a depăşit aseară dorinţa de răzbunare a Arsenalului după umilinţa suferită în tur pe Old Trafford (2-8). Campioana en titre a Angliei a cîştigat cu 2-1 la Londra şi-a împuşcat astfel doi iepuri dintr-un foc. A întrerupt o serie de eşecuri consecutive în deplasare (2-3 cu Blackburn, 0-3 la Newcastle). Şi a rămas în coasta "cetăţenilor", învingători ceva mai devreme într-un electrizant 3-2 cu Tottenham, decis de-un penalty acordat în ultimele secunde.

Rezumat VIDEO aici.

United putea intra în pauză cu un avantaj mai confortabil decît acel 1-0 stabilit de Valencia în prelungiri. Dar ratările şi arbitrul Mike Dean, care i-a refuzat un penalty clar lui Rooney, au împiedicat o decizie rapidă în derby-ul de pe Emirates. Pînă la urmă, a meritat. Partea a doua a fost spectacol total: ritm susţinut, ocazii la ambele porţi, emoţii, dramatism.

Arsenal a reuşit să egaleze prin Van Persie (71), însă iluzia unei răsturnări n-a ţinut decît 10 minute. Valencia şi-a completat ziua de graţie cu un assist pentru Wellbeck, care a reluat prompt în plasă: 1-2. Şi în timp ce United continuă cursa pentru titlu, "tunarii" lui Arsene Wenger sînt tot mai departe de o viitoare prezenţă în Liga Campionilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
bibisormeme
bibisormeme  •  23 Ianuarie 2012, 08:01

pseudo-jurnalist. Mie unul nu mi s-a parut un penalty atat de clar la Rooney. L-a tinut discret de mana nu l-a dat jos in careu.

liviu14
liviu14  •  23 Ianuarie 2012, 07:10

Meciul pierdut de Man.Utd. cu Blackburn (2-3) a fost pe teren propriu, mai pui de ziarist. Daca nu sti mai bine nu scrii, sau mai bine te documentezi, puiule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează