INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BARCELONA 0-2

VIDEO+FOTO Gâlcă n-a putut opri ofensiva Barcelonei și a fost eliminat din Cupa Regelui, scor 0-2 » Ocazii uriașe ratate de Espanyol

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 23:50

Nici al treilea meci contra Barcelonei n-a fost cu noroc pentru Costel Gâlcă. Espanyol a pierdut pe teren propriu manșa retur din "optimile" Cupei Regelui în fața Barcelonei, scor 0-1, și a părăsit competiția. În tur, trupa lui Luis Enrique s-a impus cu 4-1.

Vezi desfășurarea liveTEXT a meciului

ESPANYOL - BARCELONA 0-2
Au marcat:
Munir '32, '88

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Băieții lui Gâlcă au făcut o singură greșeală în apărare în prima parte care s-a dovedit fatală. În minutul 32, Messi a dovedit că n-a cîștigat degeaba al 5-lea Balon de Aur și i-a trimis o pasă genială în adîncime lui Munir, acesta din urmă a driblat portarul și a marcat.

Espanyol n-a cedat și în finalul primei părți Caicedo putea fi decisiv, însă scărița sa unu la unu cu portaru a fost atinsă de Ter Stegen, care a trimis mingea peste bara transversală.

Trupa lui Gâlcă a continuat asaltul ofensiv și la șapte minute de la startul reprizei secunde același Caicedo și-a trecut în cont încă o ratare. Ecuadorianul în vîrstă de 27 de ani a scăpat din nou cu goalkeeperul Barcelonei, dar în încercarea disperată de a-l dribla, Mascherano l-a ajuns din urmă și l-a deposedat. Alb-albaștrii au cerut penalty, dar arbitrul nici n-a vrut să audă.

Deși n-a avut la fel de multe ocazii ca Espanyol, Barcelona a mai modificat o dată tabela cu două minute înaintea finalului de joc. Aleix Vidal l-a văzut în fața porții pe același Munir căruia i-a pasat, iar spaniolul a trimis în poartă.

În prelungiri, jucătorii lui Espanyol au fost foarte aproape de un autogol, iar la ultima fază a meciului, Bardi a parat șutul periculos al lui Messi.

Espanyol, cu Costel Gâlcă la cîrmă, s-a întîlnit cu Barcelona de trei ori, o dată în campionat, scor 0-0, o dată în turul Cupei Spaniei, scor 1-4, iar ultima oară azi, în retur, scor 0-2.

Toate meciurile din "optimile" Cupei Regelui:

Deportivo La Coruna - Mirandes 0-3 (în tur1-1)
Sevilla - Betis 4-0 (în tur 2-0)
Celta Vigo - Cadiz 2-0 (în tur 3-0)
Villarreal - Athletico Bilbao 0-1 (în tur 2-3)
Las Palmas - Eibar 3-2 (în tur 3-2)
Espanyol - Barcelona 0-2 (în tur 1-4)
*echipele îngroșate s-au calificat în "sferturile" Cupei Regelui
JOI
Granada - Valencia (în tur 0-4)
Atletico Madrid - Vallecano (în tur 1-1)

Echipele de start:

Espanyol: Bardi - Rober Correa, Ciani, Álvaro, Duarte, Jordán, Abraham, Salva Sevilla, Burgui, Marco Asensio, Caicedo

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Sergi Roberto, Arda, Rakitic, Aleix Vidal, Messi, Munir

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
lukasoil17
lukasoil17  •  14 Ianuarie 2016, 01:19
Postat de valiro pe 13 Ianuarie 2016, 21:07

Nu va mai faceti griji, rezultatul se stie : Espanyol castiga cu 3-1

asa-i moshu'...dar nu acum ...poate la anu'

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Ianuarie 2016, 00:18
Postat de Ion Ciobanu pe 13 Ianuarie 2016, 22:20

Domnilor de la DIGI, schimbati-l pe acest Bogdan Socol, este cel mai prost comentator. Este enervant, nu are cursivitate in comentariu, iii...

Ai gresit adresa, scrie asta pe site-ul lor ..Tu crezi ca aia de la Digi nu au altceva de facut si citesc ce scriem noi pe aici...?

valiro
valiro  •  13 Ianuarie 2016, 23:48
Postat de Ion Ciobanu pe 13 Ianuarie 2016, 22:20

Domnilor de la DIGI, schimbati-l pe acest Bogdan Socol, este cel mai prost comentator. Este enervant, nu are cursivitate in comentariu, iii...

Asa cum e, e mai rau Angheluta. Diobre e cel mai bun.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează