INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Mirel Rădoi, în iarbă, alături de Ronaldinho, Pirlo, Totti și Van Persie! S-a întâlnit și cu Răzvan Lucescu!

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 13:03

Selecționerul Mirel Rădoi a jucat la World Stars, în meciul de retragere al lui Yasser Al-Qahtani, unul dintre cei mai importanți jucători ai Arabiei Saudite. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Au trecut patru ani de la retragerea lui Mirel Rădoi, dar pare încă în formă, la 38 de ani. Imediat după tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020, selecționerul a zburat împreună cu Totti la Riad. 

VIDEO + FOTO Mirel Rădoi, în iarbă, alături de Ronaldinho, Pirlo, Totti și Van Persie! S-a întâlnit și cu Răzvan Lucescu!

Ambii erau invitații lui Yasser Al-Qahtani, unul dintre cei mai importanți jucători saudiți, la meciul său de retragere. YAQ i-a fost coleg lui Mirel și la Al-Hilal (2009-2011), și la Al-Ain (2011-2012).

Fostul fundaș central al Stelei și-a pus din nou ghetele și a revenit în iarbă. A jucat la World Stars, echipa vedetelor mondiale, alături de Totti, Ronaldinho, Eto'o și Van Persie. Căpitan a fost Dinho. 

A câștigat Al-Hilal, cu 5-4, iar Rădoi nu a ratat ocazia unei discuții la marginea terenului cu Răzvan Lucescu. Antrenorul care tocmai a câștigat Liga Campionilor Asiei cu Al-Hilal.

VIDEO + FOTO Mirel Rădoi, în iarbă, alături de Ronaldinho, Pirlo, Totti și Van Persie! S-a întâlnit și cu Răzvan Lucescu!

90 de meciuria jucat Rădoi la Al-Hilal, pentru care a marcat 20 de goluri; a cucerit 5 trofee

132 de goluria înscris Yasser Al-Qahtani la Al-Hilal în 274 de partide (42 de goluri în 108 selecții la naționala saudită)

Vezi și: 

EURO 2020 // „SCANDAL în România!" Turcii au aflat de ce n-a fost invitat Gheorghe Hagi la tragerea la sorți 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează