INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL SOCIEDAD 4-0

VIDEO&FOTO Spectacol pentru grădiniță » Supravegheați de copiii lor, starurile Barcelonei au făcut show cu Sociedad, 4-0

Benjamin aleargă spre Delfina și Luis Suarez. Micul Messi e și el acolo +2   FOTO
Benjamin aleargă spre Delfina și Luis Suarez. Micul Messi e și el acolo

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Catalanii și-au adus copiii pe Camp Nou să vadă fotbal-artă: 22 de goluri marcate în ultimele 6 meciuri!

"Dublă" Neymar, alt gol Suarez. Uruguayanul a înscris în cea de-a 7-a partidă oficială consecutivă. Și Messi? A punctat și el în prelungiri. O altă zi completă a tripletei MSN.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Ce atmosferă frumoasă în templul blaugrana: jucătorii au pășit pe gazon cu picii în brațe. Thiago Messi, Milan și Sasha Pique, Delfina și Benjamin Suarez, toți s-au bucurat de soarele care încălzea Camp Nou într-o zi de 28 noiembrie.

Apoi, părinții puștilor s-au bucurat de fotbal și i-au făcut fericiți pe fanii catalani. Ca de fiecare dată în acest sezon aproape perfect.

După 4-0 cu Real și 6-1 cu Roma, cum se putea împiedica Barca de Sociedad? Imposibil! Neymar a înscris de două ori și are 14 goluri, cel mai prolific din Primera. Cu două reușite înaintea lui Suarez.

Uruguayanul a punctat și el, splendid voleu, avînd acum 7 meciuri oficiale la rînd în care marchează (11 goluri), 6 consecutive de campionat (9).

Doar Messi nu găsea plasa pentru a completa trioul MSN. Cînd mingea nu trecea la cîțiva centimetri de bară, cînd goalkeeperul nu îl mai bloca în ultima clipă, transversala îi interzicea golul! Pînă în prelungiri. În minutul 90+1, Neymar i-a oferit assistul ideal. Și Leo nu putea rata cu poarta goală.

Barcelona are 22 de goluri în ultimele 6 întîlniri de Primera și Champions: 3,6 pe meci! Cîte a primit? Unul singur.

16goluri are Neymar în toate competițiile din acest sezon

19reușite a adunat Luis Suarez în actuala stagiune

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează