INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENOA CA STEAUA

VIDEO Gigi de Italia » El e preşedintele de club comparat cu Becali: "Face balamuc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 14:38

De la implicarea sa în sport, Gigi Becali a lăsat urme adînci în peisajul fotbalului autohton. Dar stilul gălăgios şi spectaculos al patronului Stelei îşi poate găsi "gemeni" şi în alte campionate din Europa.

Unul dintre cei care "tind" să devină un personaj asemănător lui Gigi Becali este preşedintele clubului italian Genoa. Enrico Preziosi a devenit faimos pentru declaraţiile tăioase date în presă şi pentru implicarea sa "masivă" la echipă.

Italianul Renzo Rossi, fost colaborator al lui Cristiano Bergodi în România, îl aseamănă pe Preziosi cu patronul Stelei.

"E un preşedinte precum era Becali la începuturi. Preziosi e un preşedinte care face balamuc în presă, intră în vestiar”, a spus Rossi, conform citynews.ro

Enrico Preziosi (64 de ani) este acţionarul principal al companiei Fingiochi SpA, lider al industriei de jucării din Italia. El a primit mai multe suspendări de-a lungul timpului din partea Ligii italiene, pentru că a contactat jucători adverşi sau  după ce a intrat pe teren în timpul unui meci.

Iată un video cu Preziosi vorbind într-o conferinţă de presă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
36vlad
36vlad  •  31 Decembrie 2012, 13:50
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Decembrie 2012, 11:16

Cu Stuttgard n a cumparat ...da cu Modle nu s a jucat corect ...este tot o forma de blat ...cu Copenhaga a fost iar corect ...Acum insa trebuie sa castige un meci in care iar se joaca pe bune ...cel cu Ajax ...

De ce ma nu s-a jucat corect cu Molde? S-au dat aia la o parte sau ce? Ai probleme la scufita? Te-am intrebat ceva. Mai ai frati pe acasa?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Decembrie 2012, 11:16

Cu Stuttgard n a cumparat ...da cu Modle nu s a jucat corect ...este tot o forma de blat ...cu Copenhaga a fost iar corect ...Acum insa trebuie sa castige un meci in care iar se joaca pe bune ...cel cu Ajax ...

36vlad
36vlad  •  31 Decembrie 2012, 09:41
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Decembrie 2012, 15:06

Ciobanul puscarias a cumparat campionatul in curs ...

Da, sigur ca da, ciobanul a cumparat tot. Ai uitat sa spui ca a cumparat toate echipele pe care Steaua le-a eliminat in Europa pentru a juca pentru a nu stiu cata oara in primavara europeana. Mai ai frati pe acasa?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează