INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Grande Panti » Românul a fost omul meciului cu Newcastle, în victoria lui Sunderland, scor 3-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 16:35

Sunderland a cîștigat azi primul meci din acest sezon, scor 3-0, chiar în fața unei contracandidate, Newcastle. Costel Pantilimon a fost titular și a avut o evoluție foarte bună, fiind decisiv în două faze foarte grele.

VEZI VIDEO

Prima intervenție importantă a avut-o în minutul 44, cînd Georgino Wijnaldum a tras foarte bine din lovitură liberă, dar românul a respins de sub bară.

Două minute mai tîrziu Colocini a făcut penalty, iar Adam Johnson a deschis scorul. În minutul 54 Pantilimon l-a oprit pe Mitrovici după ce acesta a scăpat singur spre poartă.

"Panti" a fost declarat omul meciului cu 8 intervenții salvatoare. Acesta este primul său meci fără gol primit din actualul sezon.

Billy Jones a făcut 2-0 în minutul 65, iar Fletcher a stabilit scorul final în minutul 86. Sunderland predă după 10 etape ultimul loc din clasament.

"Pisicile negre" au urcat pe 18, cu 8 puncte. Newcastle e pe 19 cu același număr de puncte, în timp ce Aston Villa e ultima, cu doar 4 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează