INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO I-a pierit zîmbetul lui Ronaldinho » Brazilianul și-a arătat nemulțumirea față de decizia antrenorului său

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 22:01

Ronaldinho este mereu cu zîmbetul pe buze, dar tehnicianul echipei sale l-a supărat pe brazilian.

Nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi după ultimul meci al formaţiei sale, Queretaro. Ronaldinho a fost schimbat în minutul 68 şi a ieşit extrem de dezamăgit de pe teren.

Brazilianul a părăsit terenul de joc cu capul plecat, dînd semne evidente de nemulțumire. În ciuda supărării, el şi-a salutat înlocuitorul şi i-a urat baftă.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  16 Mai 2015, 11:23

a fost no.1

valentino22
valentino22  •  16 Mai 2015, 10:36
Postat de ftwraku pe 16 Mai 2015, 07:29

cred ca Barcelona nu ar fi ajuns ceea ce este azi fara Ronaldinho. Ronaldinho de cand a ajuns la Barca s-a format emulatia aia. Pana atunci era o echipa care castigase UCL odata si termina mereu sub Real si iesea din optimi,sferturi in UCL. PROBABIL va ramane singurul jucator de la Barca APLAUDAT in picioare de tot stadionul lui Real dupa ce le da gol....desigur,la cifre Ronaldo si Messi sunt incontestabil peste el,daca nu luam in considerare acel CM castigat de 'dintos' cu Brazilia... insa mie mi-a placut mai mult sa il primesc pe Ronaldinho jucand fotbal decat pe Messi sau Ronaldo....cred ca a fost cel mai inzestrat de la mama natura jucator cu care eu am fost contemporan. Chiar si la Milan cand era iesit din forma incanta.....no looking pass si fotbalul cu zambetul pe buze vor ramane marca inregistrata mult timp:P

da ai partial dreptate. dar Ronaldinho a facut parte dintr-un proiect...nu a venit asa de unu singur si gat a schimbat Barcelona. Cand a venit si a jucat prima oara pt Barca...o juma de sezon...inca mai erau acolo Saviola, Luis Garcia(jucatori extraordinari) dar care erau deja pe faras pt. a face loc noului proiect Barca. Giuly , Eto'o si Larsson+Deco mai tarziu...toti au ajutat la renasterea Barcei...nu numai Ronaldinho. Ca dintosu' a fost cel mai spectaculos jucator din istoria fotbalui mondial...asta e alta treaba :)

cracker
cracker  •  16 Mai 2015, 09:41

Un articol facut pe un clip scurt filmat cu telefon , poate s-a accidentat, de aceea mergea asa de suparat, si nu pentru ca era suparat pe antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează