CAMPIONATE  ·  SERIE A

VIDEO Jucătorii de la Bologna I-au dedicat victoria lui Mihajlovic la geamul spitalului

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 13:46

Bologna a întors incredibil de la 1-3 la 4-3 la Brescia, iar după meci jucătorii s-au oprit cu autocarul la clinica unde Mihajlovic urnează al doilea ciclu de citostatice.

Bologna joacă fiecare meci ca şi cum de el ar depinde viaţa antrenorului său. Aşa a reuşit să câştige partida de la Brescia, revenind de la 1-3 la 4-3, graţie şi omului în plus din minutul 48. 

„Mister era foarte supărat la pauză”, a fost mesajul primit de fotbaliştii rossoblu şi dezvăluit de „veteranul” Palacio. Şi pentru că au reuşit să învingă, au ţinut să îl viziteze imediat pe Sinişa Mihajlovic chiar la clinica unde urmează al doilea ciclu în tratamentul cu citostatice pentru leucemie. 

Autocarul echipei a oprit în dreptul geamului unde e internat tehncianul sârb bolnav de cancer, iar fotbaliştii rossoblu au coborât, l-au salutat şi i-au mulţumit. "Hai Sinişa, ale, ale!", au scandat, în timp ce antrenorul îi privea emoţionat şi fericit de la geamul salonului.

Antrenorul a replicat imediat și i-a trimis la somn: „Bravo vouă că ați întors rezultatul, dar acum mergeți acasă și odihniți-vă”.

Citește și:

Spaniolii anunță: „Transferul lui Mbappé la Real e făcut!” » Sumele colosale puse în jocUn milionar a fost găsit decapitat în apartamentul său. Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe din viața lui, ce se vede pe
Libertatea
Comentarii (1)
tristan  •  17 Septembrie 2019, 15:48

Frumos gest!! FORZA SINISA!!!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1