INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STOKE - EVERTON 1-1

VIDEO Mai tare ca Zidane » Fellaini şi-a doborît un adversar cu o lovitură de cap în plină figură!

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 12:07

Marouane Fellaini a oferit o imagine şocantă în meciul Stoke - Everton 1-1, asemănătoare cu lovitura aplicată de Zidane lui Materazzi în finala Mondialului din 2006.

La un corner, aflat în careul advers, belgianul l-a lovit puternic cu capul în figură pe Ryan Shawcross, jucătorul lui Stoke.

Vezi AICI VIDEO

Momentul a fost cu atît mai scandalos cu cît centralul partidei n-a văzut faza şi a lăsat jocul să continue, deşi Shawcross a fost probuşit imediat la pămînt de lovitura lui Fellaini.

Belgianul a regretat gestul şi a spus după meci: "Îi cer scuze lui Ryan Shawcross, colegilor de echipă şi fanilor. Mi-am pierdut cumpătul şi a fost lipsit de profesionalism ceea ce am făcut".

Managerul lui Everton,  David Moyes, a fost vehement: "E îngrozitor ce a făcut Fellaini. Aştept ca el să fie sancţionat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marshal.
marshal.  •  17 Decembrie 2012, 00:07

noroc cu parul a mai ameliorat din durere

kamikaze96
kamikaze96  •  16 Decembrie 2012, 13:01

Nu mi se pare ca a fost chiar asa grav, poate chiar un ceva nevoit ! La Zidane a fost clara intentia, nici nu se compara !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează