INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SHEFFIELD WED - LEEDS UTD 1-1

VIDEO Portarul lui Sheffield a păţit-o precum Galamaz! Un spectator intrat pe teren l-a lovit în plină figură!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 10:59

Publicul de la meciurile din Anglia e dat ca exemplu pozitiv pentru atmosfera pe care o creează pe stadioane, dar mai sînt şi excepţii.

La meciul din liga secundă engleză, dintre Sheffield Wednesday şi Leeds, încheiat cu scorul de 1-1, un fan a dat naştere unei scene groaznice, care ne aminteşte ce cea petrecută la meciul dintre Petrolul şi Steaua din sezonul trecut, atunci cînd George Galamaz a primit un pumn în plină figură de la un fan al ploieştenilor care intrase nestingherit pe gazon.

După primirea golului, portarul gazdelor,  Chris Kirkland, a fost lovit cu palma peste faţă de către un spectator intrat pe teren. Şocul a fost atît de puternic pentru fotbalist, încît a avut nevoie de cîteva minute de îngrijiri pentru a-şi reveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
danrapid
danrapid  •  20 Octombrie 2012, 19:52

SIIII....NU S-A INTRERUPT MECIUL?????Lovin se va zvarcoli in chinuri..

lupul46
lupul46  •  20 Octombrie 2012, 14:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu am zis ca daca fac altii avem o scuza dar sunt revoltat de faptul ca prea s-a dat cu noroi in echipa asta, in suporteri si in orasul Ploiesti, doar ca sa para Steaua sfanta, ca sa se vanda presa si sa fie subiect de emisiuni pentru un an intreg!

arahnomania
arahnomania  •  20 Octombrie 2012, 13:18

in Anglia suporterii violenti vad meciul echipei favorite la sectia de politie. sigur ca mai apar si altii, dar tot acolo ajung. suporterii romani nu sunt nici macar la 5% din violenta englezilor, nemtilor... ca sa nu mai vorbim de sud-americani, care se omoara la propriu intre ei la marile meciuri.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează