INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Ronaldo, imitat de 3 fotbaliști în ultimul amical al lui Juventus + Fanii asiatici au vrut să-l enerveze și au scandat: „Messi! Messi!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 14:25

Amicalul dintre Juventus și starurile din K-League (3-3) a produs un moment amuzant. După ce brazilianul Cesinha a înscris, alți doi colegi i s-au alăturat și au celebrat reușita în stilul lui Cristiano Ronaldo (34 de ani), aflat pe banca de rezerve.

Cesinha (29 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul lui Daegu FC, a înscris golul 3 al meciului, dar ce a urmat după a reprezentat cea mai interesantă fază a amicalului. Trei fotbaliști care evoluează în Coreea de Sud l-au imitat pe Cristiano, care a fost vizibil amuzat de gestul adversarilor săi.

La sfârșit, Cesinha a declarat că s-a bucurat astfel tocmai pentru că îl apreciază enorm pe superstarul portughez, căruia i-a cerut tricoul după meci.

RONALDO, IRONIZAT DE FANII DIN ASIA

Cristiano Ronaldo trebuia să evolueze în acest meci cel puțin 45 de minute, conform unui precontract, însă a rămas pe bancă până la sfârșitul jocului.

Se pare că acest amănunt i-a înfuriat pe fanii asiatici, care l-au fluierat și au strigat pe parcursul meciului numele lui Leo Messi.

Amicalele lui Juventus din această vară:

  • 2-3 vs. Tottenham
  • 2-1 vs. Inter
  • 3-3 vs. K-League All-Stars

Citește și:

Marca aruncă bomba: Gareth Bale, acord cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu! Va primi un salariu uriaș

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează