INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Rossoneruşine! AC Milan e a doua cea mai slabă echipă din Serie A 2015

Articol de - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 19:59

În 7 meciuri jucate în acest an, lombarzii, locul 10 în campionat, au o singură victorie, chiar în faţa Parmei, patru înfrîngeri şi două egaluri. Ieri, au terminat fără portarul Lopez, eliminat, şi stoperul Alex, cu fractură de piramidă nazală

Brandul Milan e imens, acest club are o rezonanţă puternică în lumea întreagă, de aceea un grup de investitori thailandezi vor să-i plătească un miliard de euro lui Berlusconi. Dar echipa lombardă e jalnică, zbătîndu-se la pămînt, incapabilă să se ridice. Locul 10 în Serie A. Şi, în 2015, a doua într-un top al celor mai slabe squadre peninsulare: o victorie, două remize şi patru eşecuri. Numai Parma o întrece.

Click aici pentru VIDEO!

"Viitorul meu e rossonero", anunţa Pippo Inzaghi. Antrenorul refuză să arunce prosopul. "Mai avem 16 meciuri. Le vom cîştiga pe toate", avertiza el înaintea acestui week-end. Însă n-a trecut nici de primul obstacol. Egal pe San Siro cu Empoli. Golul lui Maccarone (acelaşi care învingea Steaua cu Boro în semifinalele Cupei UEFA 2005-2006), din minutul 68, i-a enervat şi mai mult pe fani. "Inzaghi urăşte să dea ochii cu ziariştii la conferinţe la fel de mult pe cît urîm noi să vedem Milanul său înfiorător", au protestat suporterii pe Twitter, concluzionînd: "Şi păsările de pe San Siro joacă mai bine decît aceşti aşa-zişi fotbalişti".

"E o perioadă îngrozitor de complicată. În fiecare meci ni se întîmplă toate lucrurile rele"
Filippo Inzaghi, antrenor Milan

"Nu putem depăşi această problemă mentală. Dar trebuie să transformăm fluierăturile în aplauze"

Filippo Inzaghi, antrenor Milan

8 cartonaşe roşii a primit Milan în acest sezon; o singură dată a mai avut atît de multe în ultimii 17 ani (2009-2010)

AS ROMA - PARMA 0-0
Al 5-lea egal la rînd acasă!
Un alt rezultat surprinzător: Roma n-a profitat de eşecul lui Napoli pentru a se distanţa pe locul 2, încurcîndu-se acasă (are 5 remize consecutive pe teren propriu în campionat) şi în faţa celei mai modeste echipe din acest sezon: Parma. Rudi Garcia a încercat să-i trezească pe giallorossi aruncîndu-l în joc pe tînărul Daniele Verde, 18 ani, dar nici prospeţimea adolescentului n-a ajutat. Iar meciul s-a încheiat ca şi pe San Siro, cu un cor de fluierături.

PALERMO - NAPOLI 3-1
Portarul-bufon ia gol de la 40 m
În acest sezon, sicilienii le-au umplut plasa napoletanilor. Trei în tur, pe San Paolo, 3-3 pe 24 septembrie, şi trei sîmbătă seară, la Palermo. Cînd portarul lui Benitez, brazilianul Rafael Cabral, a gafat la 0-0, în minutul 14: marocanul Lazaar a şutat de la 40 de metri şi mingea i-a trecut pe sub mînă lui Rafael. Seria lui Napoli, 6 victorii în toate competiţiile, a fost întreruptă în faţa argentinianului Dybala, 21 de ani, revelaţia Seriei A.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
der.bomber
der.bomber  •  11 Martie 2015, 12:49

o mare echipa ... din pacate a ramas doar numele de ea ...

dash.berlin
dash.berlin  •  16 Februarie 2015, 12:05
Postat de dash.berlin pe 16 Februarie 2015, 12:05

Pt binele fotbalului sper sa-si revina.Inter dar mai ales AC Milan sunt doua gigant gigant ale Europei .

* doua cluburi gigant :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  16 Februarie 2015, 12:05
Postat de unico_biancorossi pe 16 Februarie 2015, 10:51

nu-ti face griji. roata se intoarce. si bayern era o gluma pe la sfarsitul anilor 80.

Pt binele fotbalului sper sa-si revina.Inter dar mai ales AC Milan sunt doua gigant gigant ale Europei .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează