INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - NEW YORK

VIDEO Rușinos! Chelsea s-a făcut de rîs în amicalul cu New York Red Bulls » A fost învinsă la scor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 10:28

Chelsea Londra a fost învinsă cu scorul de 4-2 de formația New York Red Bulls, într-un meci amical disputat la New Jersey în fața a 24.076 de spectatori.

VEZI VIDEO

Golurile învingătorilor au fost marcate de Franklin Castellanos Rivera '51, Tyler Adams '70 și Sean Davis '73, '77. Pentru Chelsea au înscris Remy '26 și Hazard '75.

Chelsea a evoluat în prima repriză în următoarea formulă: Courtois - Ivanovici, Cahill, Zouma, Azpilicueta - Fabregas, Mikel - Traore, Oscar, Moses - Remy.

În repriza secundă, pentru echipa londoneză au jucat: Begovici - Aina (Solanke '71) , Zouma, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matici - Hazard, Loftus-Cheek, Oscar - Diego Costa. 

12.50
era cota pentru o victorie a celor de la New York Red Bulls

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
almaviva
almaviva  •  23 Iulie 2015, 17:50

A fost superb meciul, mai ales a doua repriza. Merita mentionat ca Red Bulls a jucat cu echipa a doua, prima echipa jucand cu o seara inainte in MLS.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  23 Iulie 2015, 17:39

Cum poti sa spui asta cind este vorba de un meci amical,si M.S.L. este in plin sezon,iar "amarastenii' de Chelsky abia sau reunit,pentru o serie de meciuri amicale.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close