INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 1-2

VIDEO Torres înscrie din nou împotriva Barcelonei, dar Neymar și Messi au întors meciul » Leo a început ca rezervă

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2015 23:09

Barcelona a învins-o azi pe Atletico Madrid în deplasare, scor 2-1, după ce formația din capitala Spaniei a fost cea care a deschis scorul prin Fernando Torres. Golurile catalanilor au fost marcate de Neymar și Messi.

VEZI VIDEO CU GOLURILE PARTIDEI

Prima repriză n-a fost prea animată și asta s-a văzut și pe tabela de marcaj, scorul la pauză fiind 0-0. O cauză a acestui lucru a fost probabil și lipsa lui Messi, care a început surprinzător jocul din postura de rezervă.

După revenirea de la cabine, Fernando Torres a marcat la colțul lung al lui Ter Stegen, după o pătrundere în stilu-i caracteristic. Catalanii au egalat în minutul 55 printr-o execuție superbă a lui Neymar, care a trimis în vinclu din lovitură liberă.

În minutul 60 și-a făcut apariția pe teren și Lionel Messi, care a intrat în locul lui Rakitici. Magia argentinianului s-a văzut rapid, iar după 17 minute a marcat cu un exterior de zile mari.

Barcelona e lider în La Liga după trei etape, cu maximum de puncte, în timp ce Atletico Madrid are 6 puncte și ocupă poziția a cincea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
th3dog
th3dog  •  13 Septembrie 2015, 12:46

1>5

doru5
doru5  •  13 Septembrie 2015, 10:45
Postat de cr777 pe 12 Septembrie 2015, 23:26

Cica Ronaldo e egoist :)) , se pot scufunda mai adânc in penibil suporterii eva$ionistului ?

Nu credeam ca poate fii cineva mai prost ca Ponta. Sune-mi , chiar existi ??? La-i vazut tu pe Messi sa se supere cand a inscris vreun coechipier????

ralffy_mr
ralffy_mr  •  13 Septembrie 2015, 10:38

e bine sa mai inceapa si Messi rezerva.. mai destabilizeaza tactica adversarului! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close