INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

VIDEO Tragedie în Argentina » Un jucător a murit după ce a fost lovit pe teren

Foto: goal.com
Foto: goal.com

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 13:03

Micael Favre, fotbalist la San Jorge, într-una dintre ligile regionale din Argentina, a decedat după ce a primit două lovituri puternice în zona capului, în timp ce era pe teren.

Jucătorul de 24 de ani s-a împiedicat după un dribling, iar în cădere a fost lovit de un adversar cu genunchiul, în zona capului. După ce s-a ridicat, Favre a mai primit o lovitură la cap, de la un alt jucător alt echipei adverse.

Fotbalistul de la San Jorge nu a mai reușit să se ridice și a doua oară, iar medicii au intervenit pe gazon pentru a-i acorda primul ajutor. Micael Favre a decedat în drum spre spital.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează