INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP

VIDEO UEFA a desemnat cel mai frumos gol și cea mai spectaculoasă paradă din sezonul trecut

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 16:09

UEFA a publicat astăzi rezultatele voturilor pentru cel mai frumos gol al sezonului 2015/2016 și cea mai spectaculoasă paradă, iar în această seară va fi desemnat și cel mai bun jucător din stagiunea precedentă.

Cel mai frumos gol din sezonul trecut a fost înscris de Lionel Messi, în partida jucată contra celor de la AS Roma, în grupele Ligii Campionilor. 

Vezi AICI reușita lui Messi

Messi a obținut 34% dintre voturile fanilor, în timp ce Ricardinho (13%) și Shaqiri (11%) au completat podiumul. Ceilalți nominalizați au fost Camille Abily (echipa feminină a celor de la Olympique Lyon), Niguez (Atletico Madrid), Hamsik (Slovacia), Lichtsteiner (Juventus), Cuadrado (Juventus), Higuain (Napoli) și Arena (echipa U21 a Barcelonei).

Cea mai spectaculoasă paradă a sezonului 2015/2016 i-a aparținut ungurului Gabor Kiralyi, în poarta naționalei, la un șut expediat de De Bruyne. 

VIDEO cu parada lui Kiralyi

Parada lui Kiralyi a fost votată de 35% dintre suporteri, iar următoarele locuri le-au revenit lui Akinfeev (14%) și Buffon (14%).

Cel mai bun fotbalist al stagiunii precedente va fi ales dintre Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Antoine Griezmann, la ceremonia care va avea loc în această seară la Monaco, de la ora 19:00. Tot în această seară se va stabili componența grupelor din acest sezon al Ligii Campionilor.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează