INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORWICH - LIVERPOOL 4-5

VIDEO Victoria cere sacrificii » Ce lipsește din această imagine? Klopp a făcut haz la conferința de presă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 19:58

Jurgen Klopp a rămas fără ochelari cînd a sprintat să-și îmbrățișeze jucătorii după golul din ultima a faza cormoranilor, scor 5-4 cu Norwich. El a glumit la conferința de presă de după meci spunînd că "e greu să-ți găsești ochelarii fără ochelari".

Tehnicianul german a fost foarte fericit după victoria obținută în ultimul minut de Liverpool. Neamțul a trăit la intensitate maximă finalul meciului, echipa sa fiind egalată și cîștigînd în prelungiri, dar a fost nemulțumit de apărarea lui.

Klopp s-a plîns de numărul mare de goluri încasate, în special de abordarea fazelor fixe: "Apărarea la fazele fixe a fost o rușine."

Liverpool a fost egalată în minutul 92. Norwich a aruncat mingea în careu, din terenul propriu, iar Bassong a înscris, din demi-voleu, cu un șut din afara careului, în urma unei devieri.

Lallana a adus victoria "cormoranilor" în ultima faza a meciului. Klopp a sprintat spre jucătorii săi, iar, în grămada bucuriei, Benteke i-a rupt ochelarii antrenorului său.

Citește și: Meciul sezonului » Liverpool a încasat golul etapei, dar a făcut un spectacol remarcabil! 9 goluri și reveniri incredibile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
spion_kop
spion_kop  •  23 Ianuarie 2016, 22:09

numai Liverpool poate sa cistige asa, un meci frumos indeed

georgeudrescu
georgeudrescu  •  23 Ianuarie 2016, 21:30

Kloppo rules

eshayk
eshayk  •  23 Ianuarie 2016, 21:30

Trup si suflet alaturi de jucatorii sai ,aceasta este Klopp .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează