INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL

Villarreal le pune gând rău granzilor din Europa: „Obiectivul este să câștigăm Liga Campionilor”

Arnaut Danjuma // Foto: Imago
Arnaut Danjuma // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 12:07 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 14:11

După ce a cucerit Europa League sezonul trecut, Villarreal caută un nou succes pe plan continental. Arnaut Danjuma (25 de ani) a declarat că echipa antrenată de Unai Emery (50) vizează câștigarea Champions League.

Într-un interviu acordat publicației spaniole Marca, atacantul tranferat de Villarreal în această vară de la Bournemouth în schimbul a 25 de milioane de euro a prefațat duelul cu Juventus din optimile de finală ale Ligii Campionilor și anunță că Villarreal își propune câștigarea trofeului.

Concluzia lui Gigi Becali după CFR Cluj - Rapid: „Acum sunt convins” » Ce face dacă echipa nu merge în cupele europene
FCSB
Concluzia lui Gigi Becali după CFR Cluj - Rapid: „Acum sunt convins” » Ce face dacă echipa nu merge în cupele europene

Danjuma: „Obiectivul este să câștigăm Liga Campionilor”

Olandezul consideră că experiența succesului din Europa League ar putea reprezenta un atu important pentru Villarreal. Danjuma spune că echipa urmărește câștigarea Ligii Campionilor, chiar dacă nu i se dau prea multe șanse.

„Cred că experiența pe care o are echipa după ce a câștigat Europa League este foarte importantă, pentru că simt că a juca într-o cupă este diferit de a juca în campionat. Contextul este diferit, jocurile sunt diferite, e totul sau nimic.

Câștigarea Ligii Campionilor este obiectivul, evident, așa că nu aș spune niciodată că este imposibil, chiar dacă nu suntem favoriți. Acesta este obiectivul nostru, vom face tot posibilul să-l câștigăm”, a spus Danjuma.

4 goluriși o pasă decisivă în șase meciuri a reușit Danjuma pentru Villarreal în acest sezon de Liga Campionilor

Arnaut Danjuma a vorbit despre meciul cu Juventus din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Olandezul consideră că Villarreal trebuie să-și impună stilul, indiferent de numele adversarului.

„Ne place să avem mingea și să jucăm un fotbal total, știm că la un moment dat în timpul jocului vom avea șanse, cunoaștem calitatea jucătorilor noștri și cunoaștem mișcările tuturor. Acestea sunt cele mai importante lucruri, să nu schimbăm felul în care jucăm, să jucăm fără emoții. Chiar dacă este următoarea etapă a Ligii Campionilor, nu schimbăm cine suntem și dăm tot ce avem mai bun”, a declarat Danjuma.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Neymar și-a decis viitorul! » Unde va juca brazilianul, după ce iși termină contractul cu PSG

Show total în Brazilia! Câștigătoarea Supercupei a fost decisă după o serie de 24 de penalty-uri!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează