INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Vor să-i excludă pe viață pe bătăușii Kokorin și Mamaev: ”Să-i trimitem în Siria!” » Ce li s-ar fi întâmplat în URSS!

Aleksandr Kokorin // FOTO: Reuters
Aleksandr Kokorin // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 09:32

Arestați pentru 48 de ore, Aleksandr Kokorin și Pavel Mamaev  riscă până la 5 ani de închisoare, după ce au agresat un oficial al Ministerului Industriei și Comerțului.(Detalii AICI) Și, foarte probabil, nu vor mai avea dreptul de a evolua în campionatul rus.

În Rusia, nu se vorbește decât de cei doi bătăuși. Aleksandr Kokorin (Zenit, 27 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30). Fotbaliștii, amețiți de băutură, l-au bătut luni într-o cafenea din Moscova pe Denis Pak, oficial în Ministerul Industriei și Comerțului, și carierele lor sunt compromise. 

După ce ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, a cerut să fie suspendați pe viață din echipa națională, liderii primei ligi ruse vor și mai mult: excluderea pe viață din fotbalul rus. "Dacă vor să mai joace, să o facă în altă țară, nu aici", au cerut ei.

"Cred că banii pot cumpăra orice"

Ieri, amândoi internaționalii au fost arestați pentru 48 de ore și riscă 5 ani de închisoare pentru huliganism. Dar politicianul ultranaționalist Vladimir Jirinovski cere altceva: "Nu trebuie să fim prea aspri cu Kokorin și Mamaev. De ce atâta sete de sânge? Nu-i puneți după gratii. Să-i trimitem în Siria să-i învețe fotbal pe copii!". Siria fiind devastată de un război care durează de șapte ani.

Contactat de Sports Daily, din Sankt Petersburg, fostul internațional rus Andrei Kancelskis, ex-Man. United, i-a criticat pe jucători: "Kokorin și Mamaev cred că banii pot cumpăra orice. De aici încep toate problemele. Dacă ar fi fost în URSS, i-ar fi închis 15 zile, i-ar fi pus să muncească în pușcărie și ar fi fost arătați întregii țări". I-a răspuns și lui Jirinovski: "Unde să joace fotbal în Siria? În tranșee? Stând cu pistolul în mână? Când îi auzi pe politicieni, nici nu știi ce să faci. Îți vine să râzi. Să te minunezi. Să plângi". 

48 de selecții și 12 goluri are Aleksandr Kokorin pentru Rusia

15 meciuri a jucat Pavel Mamaev la echipa națională (0 goluri)

Citește și: Un fotbalist al Barcelonei s-a dezlănțuit în club » A băgat în spital un cunoscut cântăreț după ce a încercat să-i "fure" soția: "A venit pe la spate și m-a atins"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  11 Octombrie 2018, 17:39

Si uite cum zboara Kokorin!;)

ray51
ray51  •  11 Octombrie 2018, 11:15

Jirinovski a vrut sa fie ironic, dar i-a iesit prost !

gerula.xi
gerula.xi  •  11 Octombrie 2018, 10:05

Bravo rușilor. Dacă Mutu făcea așa ceva în România, se punea batista pe țambal și vina era aruncată pe victimă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close