INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rooney îi răspunde lui Cristiano Ronaldo: „Cred că orice jucător, exceptându-l pe Messi, este gelos pe el”

Wayne Rooney// Foto-IMAGO / PA Images
Wayne Rooney// Foto-IMAGO / PA Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 13:13 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 14:12

Wayne Rooney (36 de ani) i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), după ce portughezul l-a numit „gelos”. Fostul atacant englez declarase că revenirea lui CR7 la Manchester United nu a fost o mișcare inspirată.

Antrenorul lui Derby County a declarat, joi, într-o conferință de presă, că este imposibil ca cineva să nu fie gelos pe Ronaldo. Cu o singură excepție: Messi.

„Probabil că nu există fotbalist pe planetă care să nu fie gelos pe Cristiano. Pentru cariera pe care a avut-o, pentru trofeele pe care le-a câștigat, pentru banii pe care i-a făcut... pentru abdomenul cu pătrățele, pentru corpul său. Cred că fiecare jucător, probabil exceptându-l pe Lionel Messi, e gelos pe Cristiano”, a declarat Wayne Rooney.

Rooney și Ronaldo au fost coechipieri la Manchester United din 2004 până în 2009, unde au format unul dintre cele mai bune parteneriate de atac din istoria clubului.

Ești bun? Nu mai joci! Atacanții care marchează cel mai mult nu mai sunt titulari la FCSB
FCSB
Ești bun? Nu mai joci! Atacanții care marchează cel mai mult nu mai sunt titulari la FCSB

Cristiano Ronaldo, către Carragher și Rooney: „Doi geloși” 

Totul a început după ce Wayne Rooney (36) și Jamie Carragher (44), ex-fundaș la Liverpool, au declarat că revenirea lui Cristiano Ronaldo la „diavolii roșii” nu a fost o mișcare inspirată.

Comentariile celor doi nu i-au picat bine portughezului. Miercuri, Rooney a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie din studioul Sky Sports, alături de Jamie Carragher, ex-jucător la Liverpool, și David Jones, prezentator al postului britanic.

Rooney îi răspunde lui Cristiano Ronaldo: „Cred că orice jucător, exceptându-l pe Messi, este gelos pe el”

În secțiunea de comentarii și-a făcut aparția Cristiano Ronaldo, care a făcut o observație scurtă: „Two jealous”. Un răspuns direct la afirmațiile lui Rooney și Carragher.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Unul dintre străinii rămași în prima ligă a Rusiei, interviu șocant: „Putin e iubit în Europa. Oamenii apreciază modul în care conduce țara”

Barcelona acuză condițiile din Germania, după remiza cu Eintracht: „Din cauza asta n-am putut juca”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Aprilie 2022, 22:06

Ma uit la comentarii si vad mereu aceleasi contraziceri puerile. Fiecare ar trebui sa plece de la ideea ca nu va putea niciodata sa-l faca pe cel cu care se cearta sa-si schimbe punctul de vedere. Pur si simplu sunt pierdere de timp subiectele Messi vs Cristiano sau Madrid vs Barca

brazisio
brazisio  •  08 Aprilie 2022, 20:24
Postat de lagardere_72 pe 08 Aprilie 2022, 17:10

Dacă Ronaldo nu a ajutat-o pe Juve, cum îți explici că acum când CR7 e away Juve o duce mai rău? Cât despre United, marea problemă acolo este lipsa unui antrenor cu personalitate și managementul defectuos (referitor în special la antrenor). Ronaldo e doar o rotita , antrenorul hotărăște ce și cum (dacă poate)

Pai nu e mai rau ...este exact pe acelasi loc ca tunci cand a plecat el 4...loc pe care l-au atins in ultima etapa

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  08 Aprilie 2022, 19:11

ASTA E DE CÂND LUMEA, FOȘTI JUCĂTORI ÎȘI DAU CU PĂREREA DESPRE CEI ÎNCĂ ÎN ACTIVITATE ȘI INVERS*

Vezi toate comentariile (5)
Comentează