INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Wayne Rooney nu vede cu ochi buni transferul lui Casemiro: „Mai poate ajuta el clubul?”

Casemiro, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Casemiro, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 20:21 / Actualizat duminica, 21 august 2022 20:31

Manchester United l-a transferat de la Real Madrid pe mijlocașul brazilian Casemiro, în vârstă de 30 de ani. Wayne Rooney, legendă a clubului englez, nu e convins că „închizătorul” adus de la campioana Europei este ceea ce le lipsea „diavolilor”. 

Casemiro ajunge pe Old Trafford în schimbul a 71 de milioane de euro, la care se pot adăuga alte 10 milioane de euro din bonusuri. El va semna un contract pe 4 ani.

Nu se opresc la Casemiro » Peste 200 de milioane de euro pentru încă 3 supertransferuri la Manchester United!
PREMIER LEAGUE
Nu se opresc la Casemiro » Peste 200 de milioane de euro pentru încă 3 supertransferuri la Manchester United!

După 5 trofee ale Ligii Campionilor cucerite în cei 9 ani petrecuți în capitala Spaniei, mijlocașul defensiv s-a consacrat drept unul dintre cei mai buni jucători în acea poziție.

Wayne Rooney nu privește cu ochi buni transferul lui Casemiro la Manchester United

În ciuda faptului că speculațiile vizau de mult un transfer al lui Frenkie de Jong la United, mutare ce a intrat la un moment dat în impas, fanii „Diavolilor roșii” s-au declarat încântați de aducerea lui Casemiro.

Nu este și cazul legendei clubului, Wayne Rooney, în prezent antrenor la DC United. Acesta rămâne sceptic mai ales în privința vârstei brazilianului și a declarat într-un interviu pentru ziarul The Times:

„Ideal ar fi ca United să transfere jucători mai tineri de 25 de ani. Casemiro este în aceeași situație ca și Eriksen, un jucător care și-a demonstrat valoarea, dar mai poate ajuta clubul să progreseze?

„Nu l-au putut transfera pe De Jong și s-au orientat către Casemiro”

Acesta a continuat prin a critica politica de transferuri a clubului alături de care a câștigat nu mai puțin de 13 trofee: „Frenkie de Jong, cel vizat de către Erik Ten Hag, s-ar fi potrivit mai bine. Aducerea lui Casemiro a fost neașteptată, mai degrabă în disperare de cauză, aș fi surprins să aflu că era o prioritate a noului antrenor. 

Nu l-au putut transfera pe De Jong, astfel că s-au orientat spre cel care era disponibil”, a concluzionat fostul atacant englez, cel mai bun marcator din istoria selecționatei Albionului.

Casemiro este al treilea transfer al verii pentru United, după Eriksen și Malacia, clasându-se în topul celor mai bine plătiți jucători din lot. Nu va avea drept de joc în derby-ul Angliei de luni seară, împotriva lui Liverpool, dar este așteptat să debuteze în etapa a 4-a, în deplasare, cu Southampton.

  • Articol de Matei Dumitrescu

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi, primul antrenament după operația la genunchi: „E minunat! Aici e casa mea” » Filmat în permanență

Și-a depășit câștigurile din întreaga carieră de fotbalist! Ce afacere îi aduce lui Mathieu Flamini unul dintre cele mai mari venituri după retragere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează