INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Wu Lei, singurul jucător chinez din LaLiga, infectat cu coronavirus

Wu Lei în tricoul lui Espanyol //Sursa: Getty
Wu Lei în tricoul lui Espanyol //Sursa: Getty

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2020 10:22

Wu Lei, atacantul de 28 de ani lui Espanyol, a luat noul coronavirus. „A acuzat simptome ușoare și se află sub tratament medical”, a anunțat federația de la Beijing.

Espanyol comunicase marți că are șase cazuri de Covid-19 în lot. Primul jucător a cărui identitate s-a dezvăluit a fost uruguayanul Leandro Cabrera (28 de ani), care nu se simțea bine de vinerea trecută. Azi s-a aflat, însă, încă un nume cu noul coronavirus din efectivul catalan. Wu Lei, atacantul chinez de 28 de ani, a rezultat pozitiv la testul efectuat. „Acuzase simptome ușoare și se află sub tratament. Sperăm că se va recupera cât mai curând”, au confirmat știrea și oficialii federației de la Beijing.

Valencia și Alavés în top

Cel mai afectat club din Spania este Valencia. Ultimele informații vorbeau despre 35% din lotul lui Albert Celades (44 de ani) și membrii staff-ului tehnic. Adică zece cazuri, apărute după deplasarea în „optimile” Ligii de la Bergamo, focar roșu în nordul Italiei. Și Alavés este foarte afectată de pandemie, având 15 persoane infectate cu virusul ucigaș, dintre care doar trei jucători de la prima echipă din Vitoria.

1.093de decese și 21.571 de persoane infectate cu coronavirus e ultimul bilanț anunțat aseară în Spania.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în sport:

Coronavirus lovește din nou Formula 1 » 5 curse amânate, două anulate!

Meciul Atalanta - Valencia, punctul zero al pandemiei COVID-19 în Italia: „Virusul s-a răspândit atunci în toate direcțiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează