INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Xabi Alonso va semna cu Bayern Munchen! Care e motivul despărţirii mijlocaşului de Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 22:45

Xabi Alonso este aproape de a se alătura trupei lui Josep Guardiola. Bayern Munchen este interesată de serviciile mijlocaşului spaniol, anunţă postul de televiziune la LaSexta.
Veşti uluitoare pentru Real Madrid. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Xabi este foarte aproape de a semna cu Bayern Munchen. Sursa citată spune că Alonso a ajuns deja la un acord cu formaţia condusă de Guardiola.

Mijlocaşul nu a jucat în prima etapă din La Liga împotriva Cordobei. Ancelotti l-a folosit foarte des pe Xabi în sezonul trecut, dar acum se pare că va construi echipa în jurul lui Toni Kroos. De aceea spaniolul vrea să părăsească deţinătoarea Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sakazuke
sakazuke  •  28 August 2014, 03:02
Postat de whitecollar pe 28 August 2014, 02:48

inseamna ca se baga peste united sa il ia pe vidal. cred ca si khedira pleaca pana luni.

reus ...falcao....vidal :)) ceva de vis insa nu cred ca poate face asa ceva perez,poate daca nu il lua pe james pe 70 M. este 28 august si real madrid a vandut pe bani mai multi decat a cheltuit :o :0 ......nu pot imagina asa ceva .asteptam ,,bomba" verii made by perez .

whitecollar
whitecollar  •  28 August 2014, 02:48

inseamna ca se baga peste united sa il ia pe vidal. cred ca si khedira pleaca pana luni.

sakazuke
sakazuke  •  28 August 2014, 01:45

......???? deci in mai putin de un an il da pe gustavo (27 ani) si pe kross (24 ani) ca acum sa il transfere pe xabi( 33ani) si pe 10 M pe sezon ?? nu stiu daca e de ras sau de plans ce face guardioala la bayern. in opinia mea xabi si-a terminat etapa la real madrid ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează