INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Yerry Mina vorbește despre dificultățile de la Barcelona: "Credeam că sunt terminat!" » Dezvăluiri despre Messi și Suarez: "Îmi luau câte 50 de euro pe zi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 13:13

Fundașul columbian Yerry Mina, 23 de ani, a vorbit despre jumătatea de sezon petrecută la Barcelona, despre dificultățile avute și despre relația cu colegii săi.

"Mă gândeam la multe lucruri negative. Credeam că sunt terminat. Paulinho și Coutinho vedeau cât de rău mă simt și mă încurajau mereu și îmi ziceau «Stai liniștit! Totul va fi bine». Înțelegeam că sunt jucători care impresionează, dar îmi doream să joc. Nu s-a putut. În puținele minute pe care le-am primit simțeam că totul o ia la vale. Simțeam că nu îmi iese nimic, nici măcar să dau pase la antrenament.

Când am ajuns la echipă, ca să fac o atmosferă bună, am început să fac pariuri cu Messi și Suarez, ca să vedem cine bate mai bine loviturile libere la antrenamente. Mi-am dat seama că în fiecare zi îmi luau 50 de euro. Adevărul e că ei puneau mingea unde doreau. Sunt persoane minunate și sunt precum magicienii.

Nu am idee care va fi viitorul meu. Sunt calm. Am 23 de ani și mai am mult de jucat. A fost visiul meu să joc la Barcelona. Puteam merge la orice echipă, dar nu am vrut. Nu regret. Am învățat mult și am progresat", a declarat Yerry Mina, potrivit Mundo Deportivo.

Mina a venit la Barcelona de la Palmeiras, pentru 12 milioane de euro. A bifat 6 meciuri și ar putea pleca de la echipă în această vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
joschilotii
joschilotii  •  31 Iulie 2018, 21:59
Postat de valeri_gazaev100 pe 31 Iulie 2018, 14:47

Unii nu sunt facuti pur si simplu pentru echipele mari. Jucatorul asta e bun, insa nu e de Barcelona.

E bunicel, a tras tare la mondiale, dar are multe lipsuri. Daca trecea pe la alta echipa din europa inainte probabil ca era altceva, desi e putin taranut in comportament sper sa ramana...poate o sa convinga

ffdp
ffdp  •  31 Iulie 2018, 17:10

Vine la fcsb ...in locul balasa

239210873112253
Adrian Și Atât  •  31 Iulie 2018, 16:58
Postat de valeri_gazaev100 pe 31 Iulie 2018, 14:47

Unii nu sunt facuti pur si simplu pentru echipele mari. Jucatorul asta e bun, insa nu e de Barcelona.

Ba Yerry chiar este făcut pentru a juca la echipe mari. Doar de asta la luat Barcelona. Catalani știau că îi vor pierde pe Paulinio și Iniesta. Cu ei era mai ușor să te aperi, fără ei echipa va avea dificultăți în apărare. Așa că au format încă un fundaș ce să joace în stilul lor. Cum și belgianul Vermalen va pleca! Barca ar fi rămas în 2 fundași centrali. Așa au pentru anul ăsta 3 fundași ce pot juca în sistemul de joc al lor, plus ce vor cumpăra.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează