INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECIURI

ZI DE OSCAR în Europa! 5 derbyuri pe care nu ai voie să le ratezi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 10:56

Ok, sunt Oscarurile la noapte. Dar până atunci, în campionatele puternice ale Europei, actorii de pe terenurile de fotbal vor lupta pentru cele mai importante premii.

1. Manchester United  - Arsenal

Manchester United nu se mai luptă pentru câștigarea Premier League, dar Arsenal are nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de liderul Leicester, care are cinci puncte avans. Meciul va începe la ora 16:05 și va fi în direct pe EuroSport 1.

2. Liverpool - Manchester City

Liverpool și Manchester City se vor duela în finala Cupei Ligii Angliei, iar meciul se anunță unul extrem de spectaculos. Cele două echipe au șansa să câștige primul trofeu, iar acesta ar putea fi singurul al acestui sezon. Partida începe la ora 18:00 și va fi în direct pe DigiSport 2.

3.Astra - Dinamo

Meciul din această seară se anunță unul spectaculos, având în vedere că va decide echipa care va termina sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc.

Diferența dintre cele două formații este de trei puncte, iar "câinii" au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a trece pe locul 1. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

4. Barcelona - Sevilla

Orice meci al Barcelonei se anunță unul spectaculos, mai ales că rivala catalanilor este Sevilla, o echipă puternică, care practică un fotbal ofensiv și spectaculos. Barcelona, liderul campionatului din Spania, se poate distanța la 12 puncte de rivala Real Madrid și la opt de Atletico Madrid. Meciul va avea startul la ora 21:30 și va fi transmis de DigiSport 2 și DolceSport 2.

5.Juventus - Inter

Juventus se află în cursa pentru al cincilea titlul consecutiv, dar va avea un meci dificil cu Inter. Cu o istorie de peste 100 de ani, Derby d'Italia a fost mereu o confruntare spectaculoasă, indiferent de locurile în clasament ale celor două formații. Partida va începe la ora 21:45 și va fi în direct pe DigiSport 3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  28 Februarie 2016, 13:30

Sa pui Astra - Dinamo intre oscaruri, e umilinta suprema adusa fotbalului, dar cum voi sunteti fecesepisti adunati de pe coclauri si angajati la ghesepe puteti numi derby de romanika si Chiajna - Voluntari (astia tocmai ce-au umilit clona voastra de suflet etapa trecuta)

theodosius
theodosius  •  28 Februarie 2016, 12:07

Si Oscarul il ia arbitrul Birsan ?

zidane92
zidane92  •  28 Februarie 2016, 12:06
Postat de 1745flo pe 28 Februarie 2016, 11:47

Minimax, nu ti-e rusine sa vorbesti de omenie, cand tocmai patronul tau a inventat termenul? Iar fara cele 6 puncte pe care vi le-a dat nasul cel rege, v-ar fi depasit si Iasul!

Fecesebistii si rusinea sunt 2 termeni diametral opusi! Astia fura, fac blaturi, orice infractiune posibila fac si calca pe cadavre sa ia trofee si tot ei striga ca ii persecuta adversarii, atata nesimtire nu mi-a fost dat sa vad, deci astia sunt in stare sa iti rupa tibia si sa iti dea tot tie rosu ca de ce ai fost nesimtit sa apari pe teren in fata lor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează