INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane surprinde: Liga Campionilor nu e obiectivul Realului pentru sezonul următor » Care e visul antrenorului francez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 20:36

Zinedine Zidane (46 de ani) a câștigat trei Ligi ale Campionilor consecutive cu Real Madrid, iar acum vrea neapărat încă un titlu de campion în Spania. 

Pentru mine, repet, obiectivul principal este titlul în Spania. E cel mai dificil de obținut. În Liga Campionilor ai doar 12 meciuri până în finală, în La Liga sunt 38 de săptămâni în care trebuie să fii la cel mai ridicat nivel.

Barcelona s-a descurcat foarte bine în campionat în ultimul timp. Trebuie să îi felicităm. Istoric stăm mai bine decât ei, dar au avantajul moral al ultimelor sezoane. Trebuie să schimbăm asta anul viitor”, a declarat Zinedine Zidane conform As.com.

33 de titluri are Real Madrid în Spania. Barcelona e aproape de cel cu numărul 26

Barcelona mai are nevoie de trei puncte în ultimele patru etape pentru a deveni din nou campioană în Spania.

9 trofeeare Zidane ca antrenor la Real Madrid: 3 Ligi ale Campionilor, un titlu, Supercupa Spaniei, două Supercupe ale Europei și două Mondiale ale Cluburilor

Vezi și:

Zinedine Zidane nu iartă pe nimeni! Revoluție la Real Madrid: 11 jucători la un pas să plece la vară

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  25 Aprilie 2019, 10:10

Iată un discurs ... REAList. Dacă în Europa madrilenii au câștigat cele multe trofee în ultimul deceniu, în competițiile domestice au fost surclasați de Barca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează