FOTO Bătaie între argentinieni și mexicani în Qatar: „Cel mai grav incident de la Campionatul Mondial”

Suporterii naționalei Argentinei și cei ai naționalei Mexicului s-au încăierat într-o fan-zone din Qatar. +4   FOTO
Suporterii naționalei Argentinei și cei ai naționalei Mexicului s-au încăierat într-o fan-zone din Qatar.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 10:25 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 11:28

Suporterii naționalei Argentinei și cei ai naționalei Mexicului s-au încăierat într-un fan-zone din Qatar.

Tensiunile au avut loc miercuri seară, într-o zonă amenajată special pentru suporteri în parcul Al Bidda, Doha. Scandalula plecat de la suporterii mexicani, care s-au filmat în timp ce cântau un slogan insultător la adresa lui Leo Messi. 

„Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză el, dacă la asta vă stă gândul” » Noi părți din discursul memorabil al selecționerului Arabiei Saudite
ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ 1-2
„Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză el, dacă la asta vă stă gândul” » Noi părți din discursul memorabil al selecționerului Arabiei Saudite

Ciocnire între argentinieni și mexicani la Campionatul Mondial din Qatar

Conform The Sun, autoritățile din Qatar n-au părut pregătite pentru un asemenea conflict, ceea ce poate fi un semn îngrijorător în vederea duelului direct de sâmbătă, Argentina - Mexic (21:00), unde sunt așteptați aproximativ 80.000 de fani. 

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au suferit răni ușoare după ce și-au împărțit pumni și picioare. „Este de departe cel mai grav incident de acest tip de la startul Campionatului Mondial”, mai notează jurnaliștii englezi.

Clasament încins în grupa C de la Campionatul Mondial

Confruntarea Argentina - Mexic din weekend este una foarte importantă în economia grupei C, asta după ce echipa lui Leo Messi a pierdut surprinzător în prima rundă, 1-2 cu Arabia Saudită, iar „El Tri” a remizat cu Polonia, 0-0.

Cum vede Ricardinho șansele Portugaliei la Campionatul Mondial: „Avem un lot bun”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Fost coleg în naționala Mexicului cu Ochoa și Vela merge pe mâna echipelor mici la Campionatul Mondial: „E nebunie! Îmi doresc ca raportul forțelor să fie inversat și în restul meciurilor”

Avea toate răspunsurile, dar Argentina l-a ignorat în Qatar! Kun Aguero, analiză PERFECTĂ cu 7 luni înainte de umilința cu Arabia Saudită: „Scaloni, îți dau TOATE datele! Arată-le băieților!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Noiembrie 2022, 14:00

si cine a castigat ?

sughibughi
sughibughi  •  25 Noiembrie 2022, 13:57

oricum sunt frati de sangre

gazistu
gazistu  •  25 Noiembrie 2022, 11:45

viva mexicoo!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează