„Efectul Cristiano” » Gigantic! Ce s-a întâmplat cu pagina de Instagram a lui Al-Nassr, în doar 12 ore de la oficializarea transferului lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images +18   FOTO
Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 13:26 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 13:38

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a produs o adevărată isterie nu doar în Arabia Saudită, ci pe întreg mapamondul! Admiratorii și contestatarii portughezului comentează deopotrivă mutarea, iar de pe urma dezbaterii are de câștigat și noul club al lui CR7.

Iar cifrele vorbesc de la sine! Pagina de Instagram a lui Al-Nassr experimentează o creștere cu adevărat spectaculoasă a numărului de urmăritori! Dacă înainte de oficializarea transferului contul saudiților era urmărit de 860.000 de followers, lucrurile s-au schimbat radical în decurs de doar 12 ore.

La ora redactării articolului, pagina celor de la AL-Nassr are de aproape cinci ori mai mulți urmăritori decât vineri seara, contabilizând un total de 3,8 milioane. Postarea care anunța transferul a strâns 25 de milioane de aprecieri.

Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Ce cauți aici? Credeam că ai bani”
TRANSFER
Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Ce cauți aici? Credeam că ai bani”

„Transferul lui Ronaldo va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații”

Al-Nassr, viitoarea echipă a lui Cristiano, este de 18 ori campioană a Arabiei Saudite, ultima dată în 2019. Echipa este antrenată de francezul Rudi Garcia și are câteva nume cunoscute în lot, precum portarul columbian David Ospina, stoperul spaniol Alvaro Gonzalez, mijlocașul defensiv brazilian Luiz Gustavo și atacantul camerunez Vincent Aboubakar.

„E mai multă decât istorie în devenire. Nu doar că acest transfer va inspira clubul nostru la succese mărețe, dar va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații. Băieți, fete, toți vor dori să devină cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit la noua ta casă, Cristiano!

- Comunicat Al-Nassr

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

„Fanii plângând pentru CR7 / CR7 fericit  la Al Nassr”
„Când Vincent Aboubakar îl vede pe Ronaldo la Al Nassr: «Ce cauți aici? Credeam că ai o situație financiară stabilă»”
„Fanii lui Ronaldo explicându-le fanilor lui Messi cum Pro League din Arabia Saudită are un nivel mai ridicat decât Ligue 1”
„Arabia Saudită: singura țară care a câștigat cu Argentina la Mondial, împotriva ei a înscris Lewandowski primul gol la un CM, a eliminat Mexic, l-a luat pe Ronaldo”
„Acesta trebuie să fie cel mai brutal final al unei rivalități, în istoria sportului”
+14 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

VIDEO Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

VIDEO „Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”

FOTO Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Ce cauți aici? Credeam că ai bani”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează