Cristiano Ronaldo, la conferința urgentă pe care a convocat-o astăzi în Qatar: „Mi-ar plăcea să-i dau șah-mat lui Messi”

Cristiano Ronaldo // sursă captură: YouTube @ HayersTV
Cristiano Ronaldo // sursă captură: YouTube @ HayersTV

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 12:12 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 13:05

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a convocat o conferință de presă neanunțată în Qatar și le-a cerut puținilor ziariști prezenți să nu-i mai întrebe pe colegii din naționala Portugaliei despre el. Totodată, a afirmat că i-ar plăcea să-i dea „șah-mat” lui Lionel Messi la Campionatul Mondial. 

Cristiano Ronaldo nu vrea să rămână niciodată dator în fața presei și a dorit să lămurească ultimele zvonuri ce vorbesc despre un conflict în cadrul naționalei Portugaliei. Căpitanul a luat prin surprindere pe toată lumea și a convocat o conferință la ora 10 dimineață, „probabil intenționat așa de devreme, ca să fie cât mai puțină lume”, cum a remarcat Gazzetta dello Sport

De fapt, a fost mai degrabă un monolog, în care Cristiano a spus ce-a avut pe suflet, în fața asistenței somnolente și rarefiate.

Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”
CFR CLUJ
Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”

Cristiano Ronaldo explică episoadele cu Bruno Fernandes și Joao Cancelo

„Vă rog, puneți numai întrebări legate de Campionatul Mondial. Ajunge să tot vorbiți despre mine sau să puneți întrebări colegilor despre mine. Am 37 de ani, ce ar trebui să mai demonstrez la vârsta asta? Aș fi surprins să mai fie nevoie! 

Toate poveștile apărute despre relația mea proastă cu Bruno Fernandes ori cu Joao Cancelo sunt doar invenții sau speculații. V-ați păcălit, nu e niciun scandal. Ne înțelegem excelent. Avionul lui a întârziat și atunci am glumit cu el întrebându-l dacă a venit cu vaporul. 

La fel cu Joao Cancelo, l-am văzut mai trist și am glumit cu el ca să-i schimb dispoziția. L-am întrebat dacă totul a fost OK la antrenament cu Felix, l-am luat de gât și i-am spus să mergem afară să lămurim lucrurile dacă s-a întâmplat ceva”.

Cristiano Ronaldo, în conferința neașteptată convocată astăzi: „Am vestă anti-glonț”

„Atmosfera în lot este foarte bună și nu sunt niciun fel de probleme. Grupul este echipat și cu armură de oțel. Eu însumi am vestă anti-glonț, așa că puteți trage cât vreți în mine. Am spus ceea ce aveam de zis și cazul este închis. 

Nu mai e nimic de adăugat, nu încercați să despicați firul în patru. Să știți că vorbesc doar atunci când vreau eu. 

Programul este program, uneori scrieți adevărul, alteori spuneți minciuni, dar toată lumea știe deja cine sunt și în cine cred”.

Cristiano Ronaldo: „Mi-ar plăcea să-i dau șah-mat lui Messi”

Cristiano a fost întrebat la conferință dacă ar vrea să-i dea șah-mat lui Lionel Messi, alături de care a realizat o campanie publicitară zilele trecute, cu o tablă de șah.

„Șah-mat? Mi-ar plăcea să fiu eu cel care îi dă șah-mat lui Messi, ar fi frumos dacă s-ar întâmpla. Dacă s-a întâmplat la șah, la fotbal ar fi chiar mai frumos”.

Iar despre comparația cu starul argentinian, Cristiano a afirmat: „Chiar dacă aș ridica eu trofeul suprem, această dezbatere ar continua. Unor persoane le place, altrora nu, pe mine mă motivează mereu cupele, nu banii. E ca în dilema din viața de zi cu zi, unii preferă blondele, alții brunetele... 

Cred în victoria finală, dar trebuie s-o luăm pas cu pas, începând de la partida cu Ghana. Să câștig Mondialul la vârsta mea ar fi un vis, dar dacă nu se va întâmpla voi rămâne mândru de ce am realizat în carieră”.

117 goluriîn 191 de selecții a marcat Cristiano Ronaldo la naționala Portugaliei. În peliminariiile pentru Euro 2024, a reușit șase, iar în Liga Națiunilor are o „dublă”, cu Elveția

Mai multe știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Cum a sintetizat Viorel Moldovan deschiderea Mondialului din Qatar: „Indiferent câți bani investesc, nu se prinde fotbalul de ei!”

Belgianul lui U Cluj e consternat de alegerile selecționerului: „Nimeni din țară nu pricepe capriciile lui!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează