În aplauzele a peste 100.000 de oameni din orașul natal, Emi Martinez a explicat cum l-a intimidat pe Tchouameni în finală: „S-a dus naiba totul!”

Emiliano Martinez s-a adresat oamenilor din orașul natal care au venit să sărbătorească titlul mondial
Emiliano Martinez s-a adresat oamenilor din orașul natal care au venit să sărbătorească titlul mondial

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 13:26 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 13:30

Emiliano Martinez (30 de ani), portarul Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar, a explicat cum a abordat loviturile de departajare din finala cu Franța. Jucătorul lui Aston Villa a scos în evidență ratarea lui Aurelien Tchouameni, care a trimis pe lângă poartă.

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins-o pe Franța la loviturile de departajare, scor 4-2. Dacă toți cei 4 executanți argentinieni au transformat loviturile lor, din partea Franței au ratat Kingsley Coman și Aurelien Tchouameni.

Primul a cadrat șutul, dar acesta a fost scos de Emiliano Martinez. Tchouameni, „închizător” de 22 de ani de la Real Madrid, nici nu a prins poarta.

Măldărășanu, după ce FRF i-a „topit” 9 puncte lui Hermannstadt: „Nu rămâne așa! M-a sunat patronul: «În maximum o lună se rezolvă»”
DEPUNCTARE
Măldărășanu, după ce FRF i-a „topit” 9 puncte lui Hermannstadt: „Nu rămâne așa! M-a sunat patronul: «În maximum o lună se rezolvă»”

Emiliano Martinez, în aplauzele oamenilor din orașul natal: „Așa l-am intimidat pe Tchouameni. S-a dus naiba totul”

Joi, la 4 zile după triumful mondial, Emiliano Martinez a revenit în orașul natal, Mar del Plata, un oraș cu aproximativ 550.000 de locuitori, situat în extrema estică a țării.

Emiliano a fost primit de peste 100.000 de oameni, potrivit Marca. Organizatorii au aranjat o scenă cu un ecran uriaș, pe care au difuzat cele mai importante momente ale portarului de la Mondial. Iar când a venit vorba despre loviturile de departajare din finală, Martinez a spus, cu referire la Tchouameni:

„După ce am apărat primul penalty, știam că celălalt băiat va avea emoții. Am încercat să-l intimidez aruncând mingea, vorbind cu el... și a șutat pe lângă, s-a dus naiba totul”.

Desemnat cel mai bun portar la turneului, Emiliano Martinez a devenit o figură extrem de controversată din cauza gestului vulgar făcut pe scenă, la primirea trofeului, și a modului în care l-a luat peste picior pe Kylian Mbappe, jucătorul Franței care a înscris 3 goluri în finală.

Mai multe știri de la Campionatul Mondial: 

Ar fi aroganța supremă » Messi vrea să prezinte Cupa Mondială în inima Parisului

FIFA anunță „măsuri interne”, după ce bucătarul Salt Bae i-a agasat pe campionii mondiali și a încălcat o regulă de aur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  23 Decembrie 2022, 15:02

SCORUL scuza mijloacele, nu scopul.

miciBIO
miciBIO  •  23 Decembrie 2022, 13:47

Scopul scuză mijloacele!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează