Gianni Infantino l-a „copiat” pe Istvan Kovacs în Qatar » Ce a făcut șeful FIFA

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 16:42 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 16:48

În Qatar, a avut loc luni un meci demonstrativ între legendele FIFA și 24 de persoane care au lucrat la organizarea Campionatului Mondial din Qatar.

În fața a peste 5.000 de fani, pe „Al Thumama Stadium”, legende precum Cafu, Roberto Carlos, Del Piero, Terry, Seedorf, Materazzi sau Djokaeff au jucat un meci demonstrativ, a două reprize de câte 30 de minute, cu 24 de persoane care au muncit în Qatar pentru organizarea turneului final.

Gianni Infantino, președintele FIFA, a participat și el. Acesta a fost arbitru de rezervă la început, așa cum a fost și Istvan Kovacs în Qatar. Ulterior, a oficiat partida timp de 10 minute.

„E o idee minunată ca FIFA să dea ceva înapoi celor care au muncit din greu pentru acesta stadioane. E fantastic și faptul că fanii au putut vedea această arenă pe gratis”, a spus John Terry.

Istvan Kovacs a câștigat aproape 100.000 de euro la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial în urmă cu câteva zile. A fost trimis acasă de FIFA înainte de faza sferturilor de finală, precum s-a întâmplat și cu colegii săi de brigadă, asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu. 

Kovacs nu a condus de la centru niciun meci al Mondialului, dar a fost de 8 ori arbitru de rezervă, la următoarele partide:

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

Are balta pește și Qatarul petrol! Ovidiu Ioanițoaia, impresii din țara care găzduiește Campionatul Mondial: „trotuare" mobile și 2 lei pentru benzină

„Steagul se dă jos” » Propunerea nebună pe care Ivana Knoll a fost nevoită să o refuze imediat pe Instagram: „Nu voi face asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ambrus
ambrus  •  13 Decembrie 2022, 20:28
Postat de mishu_74 pe 13 Decembrie 2022, 17:06

pacat ca fifa nu i-a putut invia pe cei care au murit lucrand la stadioanele alea, si de care nu se vorbeste mai deloc, ca sa joace si ei un meci demostrativ cu fostele glorii...

Exact așa cum nu se vorbește de miile de muncitori români care au murit la constucția transfăgărășanului, de fapt pe vremea aceea era interzis să se vorbească despre asta, sarcini trasate de partid, dar totuși mau scăpa câte o informație.

username_2
username_2  •  13 Decembrie 2022, 17:50

trebuia să albitreze legenda Kovacs cu legenda celor 100.000, impozitați sau nu...da probabil n-a fost de acord legenda Gianni, Infantino, nu Kiriță

traian_v
traian_v  •  13 Decembrie 2022, 17:44

De ce ne arde grija cat castiga Kovacs si cat nu? E al nu stiu catelea articol care ii contabilizeaza baremurile lui Kovacs. Bani castigati, mai greu sau mai usor, in meseria lui, ca urmare a meritului lui ca a mers la CM. La urma urmei... nici nu e o suma chiar atat de astronomica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close