S-a „rupt” la Mondialul din Qatar și a vrut să se retragă la 26 de ani! Cine l-a întors din drum

Lucas Hernandez (26 de ani, fundaș stânga) a suferit în meciul dintre Franța și Australia, 4-1, una dintre cele mai dure accidentări pe care le poate avea un jucător +7   FOTO
Lucas Hernandez (26 de ani, fundaș stânga) a suferit în meciul dintre Franța și Australia, 4-1, una dintre cele mai dure accidentări pe care le poate avea un jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 18:30 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 18:41

Lucas Hernandez (26 de ani, fundaș stânga) a suferit în meciul dintre Franța și Australia, 4-1, una dintre cele mai dure accidentări pe care le poate avea un jucător. Și-a rupt ligamentul încrucișat anterior la genunchiul drept și a vrut să se retragă din fotbal! Mama lui l-a întors din drum.

În prima partidă de la Campionatul Mondial, Franța l-a pierdut pe Lucas Hernandez pentru întreg turneul final din Qatar! Apărătorul lui Bayern a ieșit din joc chiar în minutul 9, când, aflat în alergare, s-a prăbușit brusc, acuzând o durere puternică, intensă, la genunchiul drept.

Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”
Germania - Spania
Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”

Lucas Hernandez a vrut să se retragă din fotbal

Vestea că va rata restul turneului final din Qatar l-a dărâmat pe jucătorul lui Bayern Munchen. Conform L'Equipe, Hernandez a vrut să se retragă din fotbal! Mama lui l-a întors însă din drum.

Lucas a fost înlocuit în flancul stâng al apărării chiar de fratele său, Theo Hernandez, fotbalistul celor de la AC Milan.

Lucas Hernandez, OUT de la Campionatul Mondial

Lucas s-a operat deja și va absenta în jurul a 5-6 luni, dacă recuperarea decurge normal. Altfel spus, Mondial încheiat, posibil chiar întreg sezonul 2022/2023.

Hernandez venea după o altă pauză cauzată de probleme de sănătate. În această toamnă a pierdut 10 meciuri, la club, din cauza unei rupturi musculare. S-a recuperat însă la timp, astfel că a prins ultimele 3 meciuri din Bundesliga disputate de Bayern, iar selecționerul Didier Deschamps l-a selecționat fără să stea pe gânduri. 

Mai multe știri de la Campionatul Mondial:

Unde vor ajunge tonele de baxuri de bere interzise de FIFA și Qatar la Campionatul Mondial

Meci de neuitat pentru Olivier Giroud » L-a egalat pe Henry după dubla din Franța - Australia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2022, 19:07

Theo Hernandez ar trebui sa fie mereu titular la Franta,este printre cei mai buni fundasi stanga din lume

Vezi toate comentariile (1)
Comentează